CHANNEL Kft.  16 éve a SIKA megbizható partnere          
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 

SIKAFLEX TERMÉKCSALÁD

A Sikaflex termékcsalád rendkívül széles kínálattal rendelkezik, hiszen több mint 70 féle kiváló minőségű ragasztó és tömítő anyagot tartalmaz. A termékek egyik nagy előnye, hogy azok számos különböző anyagra használhatók, így sokoldalúan alkalmazhatók az építőipari, járműipari vagy akár a vízépítési területeken. A Sikaflex ragasztók és tömítőanyagok alkalmazása olyan helyzetekben is sikeres lehet, ahol más anyagok nem bizonyulnak megfelelőnek, például a magas nedvesség- vagy hőmérsékleti viszonyok között. A Sikaflex termékeket a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával állítják elő, így azok rendkívül tartósak és hosszú élettartamra képesek. Emellett a termékek használata egyszerű és kényelmes, mivel azok szinte minden esetben könnyen felhordhatók, valamint gyorsan száradnak és kötnek.sikabolt, sikaflex, sikaflex-221, sikaflex-521 uv, sika márkabolt, sika hungária.
A Sikabolt nagy hangsúlyt helyez arra, hogy a Sikaflex termékcsaládot megfelelő módon forgalmazza: a termékek kiváló minőségben és széles választékban érhetők el, valamint a Sikabolt munkatársai a vásárlók minden kérdésére könnyen érthető válaszokat adnak. A Sikabolt üzleteiben a Sikaflex termékek mellett számos egyéb építőipari és szerelési anyagot is megtalálhatunk, így a vásárlók mindig tökéletesen felszerelkezve indulhatnak neki a feladatoknak. A Sikabolt munkatársai pedig kellő szakmai tapasztalattal és szaktudással rendelkeznek, így minden ügyfélnek őszinte tanácsokat és segítséget nyújtanak a megfelelő termék kiválasztásában.

Összességében elmondható, hogy a Sikaflex termékcsalád és a Sikabolt együttesen kiváló megoldást kínál azoknak, akik tökéletes minőségű termékeket keresnek az építőipari, járműipari vagy a vízépítési területeken való alkalmazáshoz. A sikeres munkavégzéshez mindössze a megfelelő termék kiválasztására és a Sikabolt segítségére van szükség.


32termék 132
Sorrend
-20

Sikaflex-221 (600 ml)

6 137 Ft 
4 909 Ft
-10

Sikaflex-252 (600 ml)

10 314 Ft 
9 282 Ft
-10

Sikaflex-522

5 317 Ft 
4 785 Ft
-10

Sikaflex-227 (300 ml)

52 624 Ft 
47 361 Ft
Egységár: 3 947 Ft/db
-10

Sikaflex-529 AT

6 161 Ft 
5 544 Ft
-10

Sikaflex-515 (600 ml)

83 210 Ft 
74 889 Ft
Egységár: 3 744 Ft/db
32termék 132

A Sikaflex az egyik legelterjedtebb poliuretán alapú ragasztó és tömítőanyagok sorozata, amelyet széles körben alkalmaznak építőipari, járműipari és egyéb iparágakban. A Sikaflex termékek kiváló tapadási tulajdonságokkal és rugalmassággal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a különböző anyagokhoz való tartós kötést és tömítést.

A Sika termékcsaládok tartalmaznak rugalmas és merev ragasztókat, valamint tixotróp és nem tixotróp tömítőanyagokat, amelyek az alkalmazás céljától függően kaphatóak különböző színekben és viszkozitásokban. Az anyagokat különféle csomagolásokban is lehet kapni, beleértve a kartusokat, az unipack és a nagyobb kiszereléseket.

A Sikaflex termékeket széles körben használják a járműgyártásban, például az autók karosszéria elemek és ablakok ragasztására és tömítésére, továbbá a hajógyártásban és az építőiparban is. A termékek ellenállnak az időjárás viszontagságainak, a víznek, a savaknak és a lúgos anyagoknak, valamint a hőmérsékleti változásoknak, így hosszú élettartamot és megbízható védelmet biztosítanak az alkalmazási területtől függően. A Sikaflex termékek könnyen felhasználhatóak és rendkívül hatékonyak, így a felhasználók számára időt és pénzt takaríthatnak meg az építkezés vagy a javítás során. A Sikaflex anyagokhoz azonban ajánlott szakember segítségét kérni, hogy azokat megfelelően és biztonságosan lehessen alkalmazni.

A Sikaflex termékeket a Sikabolt forgalmazza, amely széles körű termékválasztékával és szakértői tanácsadásával segíti a felhasználókat az építőanyagok és ragasztók kiválasztásában. A Sikabolt kereskedelmi hálózata országszerte megtalálható, és a vásárlók számára egyszerű és kényelmes vásárlási élményt biztosít.