CHANNEL Kft.  16 éve a SIKA megbizható partnere          
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 

Homlokzat- és védőburkolat ragasztási rendszer anyagai

A SikaTack Panel egy korszerű ragasztórendszer, amely a homlokzati rendszerek tervezésében és kivitelezésében nyújt segítséget. A rendszer alkalmazása az épületek homlokzatának megújításában, új épületek építésében, valamint a fém- és üvegfelületek ragasztásában is igen előnyös. A SikaTack Panel rendszerhez számos kiegészítő és segédanyag is tartozik, melyek biztosítják a ragasztás stabilitását, az időjárásállóságot, a hőmérséklet változások és az UV sugárzás hatásainak ellenállását. A SikaTack Panel rendszert leginkább a homlokzatokon alkalmazzák, így széles körben használatos például az épületek szigetelésénél, ahol az újragondolt, modern homlokzatok korábbihoz képest jelentős energiamegtakarítást eredményeznek.

A SikaTack-Panel rendszerre ajánlott a Sikabolt hálózat szolgáltatásait igénybe venni, melyek szakmai tanácsadással, segédanyagokkal és profi tanácsadással támogatják az építőipari cégeket. A Sikabolt szakemberei a tervezési és építési folyamat minden szakaszában segítséget nyújtanak, garantálják a rugalmasságot és a minőséget az építkezés minden szakaszában.

A Sika a kiváló szolgáltatások mellett a biztonságos és környezetbarát termékeiről ismert. Folyamatos kutatási tevékenységének köszönhetően az évek során számos innovatív termékkel jelent meg az építőiparban, amelyek mára a piac egyik meghatározó szereplőjévé váltak. Összességében a SikaTack Panel rendszer és a Sikabolt név együttesen a biztonságos, magas minőségű és költséghatékony építkezést biztosítja az építőiparban. A Sikabolt szakembereinek támogatásával a ragasztórendszer megfelelő alkalmazása és a szükséges szakértelem garantálja a tartós és eredményes munkát.

SIKABOLT, TACK PANEL, PANEL, SIKAFLEX, SIKA TACK-PANEL PRIMER, SIKA HUNGÁRIA, SIKAFLEX, SIKA HOMLOKZAT.


12termék 112
Sorrend
12termék 112

A Sika egy ismert svájci vállalat, amely évtizedek óta foglalkozik építőipari anyagok gyártásával és forgalmazásával. Az általuk kínált homlokzat- és védőburkolat ragasztási rendszer anyagok a legmodernebb technológiákat felhasználva készültek, és kiváló minőséget garantálnak. A Sika homlokzat- és védőburkolat ragasztási rendszer anyagai könnyen felhordhatók és időtállóak. Az egyik népszerű termékük a Sika Tack Panel, amely egy többfunkciós poliuretán ragasztóanyag. Ezzel az anyaggal könnyen burkolhatók a homlokzatok, nyílászárók és egyéb felületek. A Sika Tack Panel rendkívül rugalmas, így az évszakok változásainak sem kell tartani attól, hogy elszakad vagy megreped. A Sika védőburkolat rendszerével a felújítás vagy az új építkezések során az épületek mellett a burkolati munkák is egyszerűbbé és kényelmesebbé válnak. Az általuk kínált anyagok kiváló minőséget garantálnak és a legmagasabb szabványoknak felelnek meg.

Az anyagok mellett azonban nagyon fontos az is, hogy a felhasználóik megfelelő szaktudással rendelkezzenek, amelyet a Sikabolt munkatársai is segítenek biztosítani. A Sika Hungária Kft. emellett rendszeresen szervez szakmai továbbképzéseket és tréningeket, amelyek segítik a mérnökök, és az építőipari szakemberek munkáját. A Sikabolt a vállalat széles körű kínálatát kínálja partnerei számára, amely a szükséges képzés mellett, szerszámokat és munkavédelmi felszereléseket is tartalmaz. A boltok olyan térségekben vannak elhelyezve, ahol nagy forgalmat biztosítanak a termékeik, ezáltal a szakemberek könnyebben hozzáférhetnek, és azonnal dolgozni kezdhetnek az adott munkaterületen.

Összességében a Sikaboltban integrált megoldásokkal ön homlokzat- és védőburkolat ragasztási rendszeréhez mindig megfelelő anyagokat talál, és megbízható tanácsadóktól kaphat segítséget. Mindezekkel együtt alkalmazásukkal szép, biztonságos és tartós épületeket lehet építeni. A Sika az elkövetkező években további innovációkat tervez a fent említett területeken, amelyek biztosítják, hogy partnereink az iparáguk legjobbjai maradjanak.

sIKA, SIKAFLEX, SIKA TACKPANEL, SIKAFLEX, SIKA FIXING TAPE, SIKA PRIMER, SIKABOLT, SIKAMÁRKABOLT, SIKA.