CHANNEL Kft.  16 éve a SIKA megbizható partnere          
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 

Repedésinjektálás

A Sikadur-52 injektáló anyag egy nagyon hatékony megoldás a beton repedéseinek és hézagainak kitöltésére, javítására. Ez az anyag képes túllépni a hagyományos cementhabarcsok és a ragasztók által nyújtott korlátokon, jelentősen javítva a betonszerkezet teljesítményét.

Az anyag kétkomponensű, kiváló minőségű epoxi ragasztó, amely kitűnő tapadási képességgel rendelkezik a betonon, ami lehetővé teszi, hogy használat során erős és tartós kötéseket hozzon létre. Ennek köszönhetően, az anyag nagyon jól használható olyan helyeken, ahol a nagy igénybevételek vagy az extrém körülmények miatt a hagyományos ragasztók és habarcsok nem elegendőek.

Az injektáló anyag alkalmazás során a folyékony anyagot egy speciális injektáló csonkkal és injektáló pisztollyal lehet az adott repedésekre, hézagokra vagy más sérülésekre felvinni. Az anyag könnyedén folyik, így tökéletesen kitölti akár a legkisebb üregeket is.

Az anyag rendkívül nagy szilárdságú, tartósan megőrzi teljesítményét a hosszú évek során is. A Sikadur-52 injektáló anyag nagyon sokoldalú, nagy előnye, hogy gyors és egyszerűen használható, így jelentősen csökkenti az időt és a munkát a javítás során. Az anyag segít megőrizni az építmények és szerkezetek tartósságát, növeli azok teljesítményét és biztonságát. A Sikadur-52 egy elismert és kiváló minőségű megoldás az építőiparban, mind a hatékonysága, mind a tartóssága miatt.

SIKA, SIKABOLT, SIKAFLEX, SIKADUR, Monotop, sikabond, SIKAFLEX-11 FC, SIKAFLEX PRO-3, SKFLEX, JOZSIKABOLT , SIKA HUNGÁRIA, SIKA BUDAPEST, SIKA SZEGED SIKA-SZOLNOK, SIKA-GYŐR, SIKA.


1termék 11
Sorrend
1termék 11

A repedésinjektálás egy olyan technológia, amelyet a szerkezetek megerősítése, illetve szigetelése céljából alkalmaznak. A módszer elterjedt a különféle építőipari területeken, mint például az infrastruktúrális építmények, épületek, hidak valamint a gépjárműipar.

Ez a fajta javítási és megerősítési technika olyan anyagokat használ, mint például a polimer, epoxi, illetve ezek keverékei. Az injektálás során ezen anyagokat a városi környezetben általában hézagos vagy repedezett felületekre juttatják, hogy azokat megerősítsék. A módszer rendkívül hatékony, mivel az injektált anyagok megtöltik az összes járatot és nyomást hoznak létre, erősebbé téve a felületet. Az injektálás során az anyagot különféle módon dolgozzák fel. Gyakori alkalmazási mód a manuális injektálás, amely során az anyagot speciális injektorok segítségével dolgozzák be. Az automata injektálás során pedig az anyagot magas nyomáson injektáló géppel adagolják, miközben a rendkívül fontos helyeken is célirányosan tudják az anyagot adagolni. A repedésinjektálás előnye, hogy gazdaságos alternatíva a teljes felület helyreállításával szemben. A technológiát a már elhasznált, repedezett felületek esetében alkalmazzák, így tovább növelve a felület időtállóságát és biztonságát.

Az építőiparban a repedésinjektálás használata meghatározó szerepet játszik a szerkezetek élettartamának meghosszabbításában, így az épületek védelmében is. Az eljárás során nem csupán a felületi problémákat, hanem a belső szerkezeti struktúrát is lehet javítani, amely hosszú távon jelentős előnyöket biztosít az épületek élettartamának meghosszabbításában és a lakosság biztonságosabb életében.

SIKA, SIKABOLT, SIKAFLEX, SIKADUR, Monotop, sikabond, SIKAFLEX-11 FC, SIKAFLEX PRO-3, SKFLEX, JOZSIKABOLT , SIKA HUNGÁRIA, SIKA BUDAPEST, SIKA SZEGED SIKA-SZOLNOK, SIKA-GYŐR, SIKA.