CHANNEL Kft.  16 éve a SIKA megbizható partnere          
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 

Ipari tömítő és ragasztóanyagok

Az ipari ragasztóanyagok fontos szerepet töltenek be a modern ipar számos területén, ahol a termelési folyamatok eredményesebbé és hatékonyabbá tételére van szükség. Ezek a speciális ragasztók olyan anyagok, amelyek a termékfolyamatok megkönnyítésére és az anyagok egységes összekapcsolására szolgálnak.

Az ipari ragasztóanyagok felhasználási területei rendkívül sokrétűek. Az autóipartól kezdve az élelmiszeriparig, a ragasztási feladatok számos területén találhatjuk meg ezeket az anyagokat. Az építőipari alkalmazások között például a ragasztás és tömítés mellett a szerelvényekhez és a csatlakozókhoz való rögzítés is egy fontos alkalmazási terület. Az ipari ragasztóanyagok előnyei között említhető az egyszerű használat, az alkalmazás széles körű lehetősége és a különféle kötőanyagokhoz, illetve felületekhez való jól illeszkedés. A ragasztók könnyen kezelhetők, gyorsan kötnek és tartós végeredményt biztosítanak. Az ipari ragasztóanyagok gyártása különleges receptúrák alapján történik, amelyek figyelembe veszik a felhasználásra szánt alkalmazás és a ragasztani kívánt anyagok tulajdonságait. Az ipari ragasztóanyagok összetevői általában ragasztóanyagot, adalékanyagokat és oldószert tartalmaznak. A megfelelő ipari ragasztóanyag kiválasztásánál fontos szempont a ragasztásra vonatkozó követelmények és a felhasználás módja. Az erős ragasztási teljesítmény, a jó időjárás- és hőállóság, az alacsony rugalmassági modulus és környezetbarát összetevők is fontosak a ragasztó kiválasztásánál.

Összességében az ipari ragasztóanyagok olyan innovatív termékek, amelyek jelentős előnyöket kínálnak a termelési folyamatok területén. A gyors és tartós kötés mellett a különféle felületekhez való jól illeszkedés ötvözi a praktikus alkalmazási lehetőségeket a hatékony eredményekkel.

SIKA, SIKABOLT, SIKAFLEX, SIKAFAST, SIKAFLEX-221, SIKAFLEX-552, SIKAFLEX-521UV, SIKA LASTOMER, SIKA, SIKABOLT, SIKA HUNGÁRIA, JOZSIKABOLT, SIKAFLEX, SIKA, SIKABOLT, SIKA WEBÁRUHÁZ, VEGYÉSZ UTCA.

A Sika egy olyan nagy múlttal rendelkező gyártó vállalat, ami az ipar számos területén meghatározó szerepet játszik a korszerű termékeivel és innovatív megoldásaival. Az ipari ragasztóanyagok tekintetében sem kivétel ez a szabály, hiszen a Sika által előállított ragasztók, műgyanta alapú ragasztórendszerek és lemezburkolatok ragasztói piacvezető termékeknek számítanak.

A Sika ipari ragasztók régóta jelen vannak a magyar piacon, és sok iparágban jelentős támogatást nyújtanak. Ez a támogatás a Sikabolt kiemelt szerepének köszönhető, hiszen a Sikabolt már több mint 15 éve jelen van a magyar piacon, mint a Sika kereskedelmi partnere. A Sikaboltban megtalálhatók az Sika ipari ragasztóanyagainak szinte összes típusa, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást. A Sika ragasztóanyagok széles körű alkalmazását jelzi, hogy azok a legkülönbözőbb iparágakban használhatók, például az autógyártás, a gépipar, az építőipar, az elektronikai ipar és még sorolhatnánk. A Sika ipari ragasztóanyagok legfőbb előnyei azok rugalmasságában, időtállóságában és ragasztóerejében rejlenek. A Sika ragasztóanyagok könnyen használhatók, és a megfelelő előkészületeket követően megbízható, tartós kapcsolatokat hoznak létre.

A Sikaboltban megtalálható a Sika nagyszerű, hozzáértő csapata, akik készséggel állnak a vásárlók rendelkezésére, segítséget nyújtanak a megfelelő termék kiválasztásában és az alkalmazásához szükséges információkban. A Sikabolt tehát a magyar piacon a Sika kiváló kereskedelmi partnere, amely a megbízhatóságra és a minőségre helyezi a hangsúlyt.

Összességében a Sika ipari ragasztóanyagok és a Sikabolt ideális megoldást jelentenek azoknak, akik precízen szeretnének dolgozni, és megbízható eredményeket szeretnének elérni az ipar bármely területén.

SIKA, SIKABOLT, SIKAFLEX, SIKADUR, Monotop, sikabond, SIKAFLEX-11 FC, SIKAFLEX PRO-3, SKFLEX, JOZSIKABOLT , SIKA HUNGÁRIA, SIKA BUDAPEST, SIKA SZEGED SIKA-SZOLNOK, SIKA-GYŐR, SIKA.