CHANNEL Kft.  16 éve a SIKA megbizható partnere          
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 

Levegő nedvességének hatására térhálósodó szerkezeti ragasztóanyagok

A levegő nedvességtartalma jelentős hatással lehet az építőipari munkafolyamatokban használt szerkezeti ragasztóanyagokra. A nedvességnek számos hatása lehet, többek között a szerkezeti ragasztók térhálósodására is kihat.

A Sikaflex egy olyan ragasztóanyag, amely a levegőben jelen lévő nedvességgel reakcióba lépve térhálósodik. A Sikaflex két fő alkotóeleme a poliuretán illetve a hibrid szerkezet, amelyek együttes hatására kiváló minőségű ragasztóanyagot hoznak létre. A Sikaflex ragasztóanyagokat széles körben használják az autóiparban. A ragasztóanyagok könnyen felhordhatók, magas terhelésnek ellenállnak, és nedvesség hatása alatt is megőrzik stabilitásukat. A poliuretán és a hibrid szerkezetű ragasztóanyagok kiváló minőségű ragasztási eredményt biztosítanak, és lehetővé teszik a különféle anyagok összeragasztását. Az ilyen típusú ragasztóanyagok többek között fa, fém, üveg és műanyag tartós összekapcsolására is alkalmasak. A Sikaflex ragasztóanyagok így különösen fontosak a járművek megépítésénél. A ragasztóanyagok előnyei közé tartozik a széles körű használhatóság, a tartósság és a nedvesség hatásától való ellenálló képesség.

Összefoglalva, az építőipari munkafolyamatokban a nedvesség hatása nem elhanyagolható tényező. Az ilyen típusú ragasztóanyagok, mint a Sikaflex, a nedvesség hatására térhálósodnak, és kiváló minőségű ragasztási eredményt biztosítanak. Az építőipari munkálatok során a poliuretán és a hibrid ragasztóanyagok a legnépszerűbb és legszélesebb körben alkalmazott szerkezeti ragasztóanyagok közé tartoznak.


8termék 18
Sorrend
-10

Sikaflex-252 (600 ml)

10 314 Ft 
9 282 Ft
-10

Sikaflex-227 (300 ml)

52 624 Ft 
47 361 Ft
Egységár: 3 947 Ft/db
8termék 18

A Sikaflex-552 AT és Sikaflex-521 UV két nagyon fontos Sika termék, amelyeket a Sikabolt webshop-ban is megtalálunk. Mindkét termék rugalmas ragasztóként szolgál, amelyek felhasználása sokféle iparágban megtalálható.

A Sikaflex-552 AT egy  nagy szakítószilárdságú ragasztó, amelyet tartós erősítésre használnak. A termék az autóiparban, a hajógyártásban és a megnövelt igénybevételnek kitett építőipari alkalmazásokban is elterjedt. A Sikaflex-552 AT egyik legnagyobb előnye az, hogy ellenállóságot biztosít a kémiai hatásokkal és a környezeti hatásokkal szemben, és akár ózon-, UV- és vízálló is lehet.

A Sikaflex-521 UV egy  rugalmas tömítő-ragasztó, amelyet elsősorban a járműiparban használnak. Ez az anyag nagyon jól teljesít az általános jármű elemei számára, mert jól ellenáll a hőmérséklet-változásoknak és az időjárásnak. A Sikaflex-521 UV fő alkalmazásai közé tartozik a járműalkatrészek, a gépjármű ablakok és a karosszériaragasztások tömítései.

Mindkét termék elengedhetetlen az építőipari és az ipari ágazatok számára. A Sikaflex-552 AT és Sikaflex-521 UV a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot biztosítják az összes ragasztóanyag között, amelyekkel dolgozhatunk. Ha közvetlenül a Sikabolt-ból rendel, garantáltan a megbízható minőséget és az eredeti anyagot kapja.

Ezen kívül a Sikabolt lehetővé teszi, hogy széles körű és nagyon gazdaságos termékválasztékot találjunk, melyek a legjobb árakkal és szakszerű támogatással rendelkeznek, amelyre szükség van egy projekt sikeres befejezéséhez. Szóval, ha bármilyen ragasztóanyaggal kapcsolatos probléma van, tekintse át a Sikaflex termékeket a Sikabolt weboldalán!