CHANNEL Kft. 16 éve a SIKA megbizható partnere
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 

Tűzgátló hatású tömítő- és ragasztóanyagok

A Sikasil-670 Fire egy kiváló minőségű, szilikon alapú tömítőanyag, mely kifejezetten olyan helyeken használható, ami magas hőmérsékletnek, tűznek lesz kitéve. A Sikasil-670 Fire az ISO 11600 szabvány 25-E típusú tömítőanyag besorolásának megfelelően került fejlesztésre.

Az épületekben, ipari környezetben és fűtési rendszerekben egyaránt alkalmazható. A Sikasil-670 Fire tökéletes választás olyan helyeken, ahol az általános tömítőanyagok már nem állnák meg a helyüket, és ahol a biztonság a legfontosabb.  Azt is meg kell említeni, hogy a Sikasil-670 Fire nagyon rugalmas, így kiválóan alkalmazható olyan részek tömítésére is, ahol a mozgások jelentős mértékűek lehetnek. A termék vízálló és vízzáró, így biztosítja a hosszú távú védelmet azáltal, hogy megakadályozza a víz bejutását az épületbe vagy a szerelvényekbe. A Sikasil-670 Fire könnyen és jó tapadással alkalmazható, és ellenáll az UV sugárzásnak is, így színtartó a napfénynek kitett területeken is. Mindemellett igen jól ellenáll a savas vagy lúgos környezetnek is.

Összességében elmondható, hogy a Sikasil-670 Fire egy csúcstechnológiával kifejlesztett, nagy biztonságot nyújtó termék, amely felhasználóbarát és megbízható. A Sikaboltban kollégáink segítenek megtalálni a legmegfelelőbb terméket a felmerülő feladathoz. A Sikasil-670 Fire tökéletes választás, ha az élet és vagyonvédelmet kell biztosítani.



Az ipari ragasztóanyagok között különleges figyelmet kapnak a tűzgátló hatású tömítő- és ragasztóanyagok. Ezek az anyagok kiválóan alkalmasak arra, hogy megakadályozzák a tűzterjedést és csökkentsék a tűz által okozott károkat.

A tűzgátló hatású tömítő- és ragasztóanyagok olyan anyagok, amelyek képesek ellenállni a nagy hőmérsékletnek és a lángnak, így megakadályozzák a tűz terjedését az épületben. Ezek az anyagok rendkívül fontosak a tűzvédelmi rendszerekben, különösen a hosszabb épületekben, ahol a tűz átterjedhet a falakon és a mennyezeteken keresztül. A tűzgátló hatású tömítő- és ragasztóanyagok használhatóak a csövek, vezetékek és kábelek átfedési pontjainál, ahol a tűz terjedése gyakran előfordul. Ezek az anyagok szintén használhatóak az ajtó- és ablakkeretek tömítésére, így megakadályozva a tűz terjedését az épületen keresztül. A tűzgátló hatású tömítő- és ragasztóanyagok kiváló tapadási képességgel rendelkeznek, és ellenállnak az UV sugárzásnak, az időjárás viszontagságainak és a korróziónak, így rendkívül tartósak és megbízhatóak. Ellenállnak a nagy terhelésnek, a vibrációnak és az ütésnek is, így az ipari környezetben is hatékonyan alkalmazhatóak. A tűzgátló hatású tömítő- és ragasztóanyagok alkalmazása különösen fontos az építőiparban, az autóiparban, az elektromos és elektronikai iparban, valamint a repülőgép- és űrkutatási iparban. A tűzgátló hatású tömítő- és ragasztóanyagok komoly védelmet nyújtanak az épületekben és járművekben, és hozzájárulnak a tűzvédelem és a biztonság fokozásához.

Összefoglalva, a tűzgátló hatású tömítő- és ragasztóanyagok rendkívül fontosak az ipari környezetben, ahol a tűzterjedés megakadályozása kiemelten fontos. Ezek az anyagok hatékonyan védenek az égési károktól és hozzájárulnak a biztonságos és hatékony működéshez.

sikabolt Budapest, sikabolt Szeged, Sikabolt Debrecen, Józsikabolt Buapest, Józsikabolt Debrecen, jozsikabolt.hu, sika Győr,

Sika Székesfehérvár. Sika Debrecen.