CHANNEL Kft.   15 éve a SIKA megbizható partnere    
 Ügyfélszolgálat:  +36707721309,   +36204662008     e-mail: sikabolt@sikabolt.hu

Hidegburkolati vízszigetelő anyagok

A Sika megoldásai a burkolatok területén mindig is vezető szerepet töltöttek be a piacon. A hidegburkolati vízszigetelés terén alkalmazott innovatív technológiái teret nyitnak a legkülönfélébb körülmények között történő alkalmazásokhoz. A Sika hidegburkolati vízszigetelő anyagok évek óta nagy népszerűségnek örvendenek az építőiparban. Azoknak az építési projekteknek és felújításoknak, amelyeknél fontos szempont az időjárás és a külső környezeti hatások okozta vízelvezetés megoldása, a Sika termékei lehetnek az ideális megoldások.

A Sika hidegburkolati vízszigetelő anyagokkal olyan burkolatokat lehet kialakítani, amelyek maximális védelmet nyújtanak a nedvesség ellen, így garantálva az időjárás viszontagságaitól való megbízható védelmet. Ezen kívül a Sika különféle vízszigetelő termékei felhasználhatók a folyadék-határolási problémák megoldása során is, például teraszok, erkélyek és medencék esetében.

A sikabolt.hu több mint 15 éve az elsőszámú piaci szereplője a Sika termékeknek. Az online bolt széles választékából mindenki megtalálja az építési vagy felújítási projektjéhez szükséges Sika termékeket, akár egyéni megrendelésekkel, akár nagyobb mennyiségben történő vásárlással is. A sikabolt.hu tanácsadó csapata az érdeklődők rendelkezésére áll, hogy segítsenek a megfelelő termékek kiválasztásában vagy az adott feladatra legjobban alkalmazható Sika termék kiválasztásában.

Összességében, a Sika hidegburkolati vízszigetelő anyagai és a sikabolt.hu együttműködése az építőipar számára egyet jelent a kiváló minőségű, megbízható és innovatív termékekkel, amelyek ideálisak az építési projektjeikhez és felújításaikhoz.

SIKA, SIKABOLT, SIKAFLEX, SIKALASTIC, SIKABOND, SCHÖNOX, SIKA BUDAPEST, SIKA MAGYARORSZÁG, SIKABOLT.


12termék 112
Sorrend
12termék 112

Az építőipari alaptermékek világában a Sika név a minőségi anyagokra és rendszerekre utal. Ebben a termékfelhozatalban számos kiváló minőségű anyagfajta található, amelyek különböző feladatokat látnak el, az építőiparban és a közlekedési infrastruktúrában.

Az alábbiakban néhány fontos Sika anyagcsoportot ismerhet meg:
1. Építőipari ragasztók és ragasztóhabarcsok: Minőségi ragasztók és habarcsok, amelyek lehetővé teszik, hogy a különböző építőelemek maximálisan illeszkedjenek egymáshoz.
2. Vízzárást elősegítő anyagok: Ezek az anyagok jelentős szerepet játszanak az épületek és más építmények nedvességmentesítésében, különösen a víz szivárgása ellen.
3. Betonfelület keményítők: A Sika beszóró anyaga magas értékű adalékanyag adagolással segíti elő a jobb kötődést és keményedést, amelyek hosszú távú eredményeket hoznak.
4. Folyadékok és paszták: Ezen termékek között vannak PMC (polimer-modifikált cement), UHP (ultra-magas szilárdságú), vagy éppen a vasbetonhoz kialakított viz-cement csökkentő kémiai anyagok.
5. Korrózióvédelmi anyagok: Kiváló minőségű betonkorrózióvédelmi anyagok, amelyek a legmagasabb környezeti igényekre is alkalmazkodnak.
6. Építőipari hőszigetelő rendszerek: Az építőipar szigetelőrendszereinek széles választéka, amelyek segítenek elkerülni a nagyobb hőveszteséget és a zajszennyezést.
7. Festékek és bevonatok: A festékek és bevonatok segítik az építmények tartósságát és védelmét a különböző időjárási hatások ellen.
8. Szilikonok és poliuretánok: A Sika szilikon és poliuretán termékei kiváló minőségűek, a minimális illatok miatt képes a munkavédelmet is garantálni.
9. Betonjavítók: A betonjavító anyagok és az előkészítő anyagok megfelelő helyreállítást biztosítanak az épületek vagy építmények szerkezeteiben azokban a károsodásokban, amelyek az évek során bekövetkeznek.

A fentiekben említett Sika termékpalettán kívül számos egyéb minőségi anyagfajta is található, amelyek a legmagasabb minőségi követelményeknek felelnek meg. A Sika folyamatosan új termékeket hoz létre, hogy az igényes építőipari partnerek maximálisan elégedettek lehessenek.