CHANNEL Kft.  16 éve a SIKA megbizható partnere          
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 

Sika CarboDur szerkezetmegerősítő rendszer

A Sika CarboDur szerkezetmegerősítő rendszer egy olyan megbízható technológia, amelyet a Sika cég kínál. Az egyik legjobb és legnépszerűbb szerkezetmegerősítő rendszerek közé tartozik, amelyek segítenek megerősíteni a szerkezeteket és javítani a szilárdságukat.

A Sika CarboDur rendszer olyan speciális, kompozit anyagból készül, amely magába foglalja a polimer-mátrixot és a karbonszálas megerősítést. Ennek köszönhetően a rendszer jelentősen javítja a szerkezetek szilárdságát, merevségét és teherbírását.

A Sika CarboDur szerkezetmegerősítő rendszer alkalmazható az acélbeton, a vasbeton, a kőbeton és az acélszerkezetek erősítésére. A rendszer használata előnyös lehet olyan olyan szerkezeteknél, ahol a hagyományos szerkezet-csere nem megoldható vagy túlzottan költséges.

A rendszert leginkább ipari, építőipari és közlekedési projektekben használják, mint például hidak, alagutak, épületek, vízi építmények és infrastrukturális projektek esetében. A Sika CarboDur rendszer nagy teljesítménye, tartóssága és rugalmassága miatt a legjobb megoldás lehet a legnehezebb szerkezeti problémák megoldására.

A Sika CarboDur rendszer a könnyű telepítése miatt nagyszerű választás lehet a rövid határidős projektek esetében is. A Sika CarboDur rendszer használata garantálja a magas minőséget és a megbízható eredményt, ami hosszú távú megoldást nyújt a problémás szerkezetek megerősítésére.

A Sika CarboDur szerkezetmegerősítő rendszer minden szempontból magas színvonalat nyújt, és a Sika Bolt által elérhető. A Sika Bolt az egyik vezető forgalmazó cég, amely kínálja a CarboDur rendszert, így biztos lehet abban, hogy a legjobb minőséget és a legjobb ár-érték arányt kapja. Ha keres egy megbízható, és tartós megoldást a szerkezetmegújításra, akkor az Sika CarboDur rendszere a Ön számára a legjobb választás lehet.


3termék 13
Sorrend
-10

Sika CarboDur Lamella

17 785 Ft 
16 007 Ft
3termék 13