CHANNEL Kft.  16 éve a SIKA megbizható partnere          
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 

Tapadóhidak betonjavításhoz

A beton elképesztően tartós anyag, mégis idővel elhasználódhat, károsodhat, repedezhet, és szükség lehet a javítására. Ilyen esetekben jönnek jól a betonjavító anyagok, melyek segítségével a felületek újra erősek, tartósak és esztétikusak lehetnek. Azonban a betonjavítás során kiemelten fontos a megfelelő tapadás biztosítása, hiszen enélkül az anyagok nem tudnak maradandóan helyreállítani egy károsodott felületet. Az efféle helyreállításokhoz alkalmazhatóak a Sika tapadóhidak, melyek a Sikaboltban is megtalálhatóak. A Sika teljesen új megoldása, amely által nagyobb biztonságban tudjuk a betonfelületeket helyreállítani, melyek különösen előnyösek, ha az erőviszonyokon is vannak terhelések. A Sika tapadóhidak "anyagról anyagra", és "felszínről felszínre" leküzdenek minden akadályt. Az anyagot a betonra történő feldolgozással egyidejűleg a betonacélokra is felkenik, és mindez egyszerű mechanikai módon tapad meg a betonjavító anyagban. Ezzel a rendkívül hatékony megoldással nem csak a helyreállítás történik meg, hanem az erőátadás is javul.

A Sika tapadóhidak már az első feldolgozott réteggel tökéletes tapadást biztosítanak a régi betonréteghez. Az anyagról anyagra létrejövő szoros kapcsolat által a mélyebb rétegek is egységes szerkezetben maradnak, amelyek nagyobb teherbíró készséget biztosítanak.

A Sikaboltban minden olyan terméket megtalálunk, mint a tapadóhidak, betonfelület-javító anyagok, kiöntő betonok és injektáló anyagok. A boltban sokféle eszközt megtalálhatunk a betonjavítás egyes szakaszaihoz.

Véleményünk szerint a Sika termékekkel való betonjavítás jó és tartós megoldást nyújt, de fontos megemlítenünk, hogy a megfelelő adagolás és felhasználás gondos folyamata szintén nagyon fontos a tartós eredmény érdekében.


2termék 12
Sorrend
-10

SikaScreed-20 EBB

79 788 Ft 
71 808 Ft
2termék 12

Tapadóhidak betonjavításhoz

A beton műtárgyakat különböző okból kell megjavítani, felújítani. Az életkor, az időjárás viszontagságai, a környezeti hatások, a talajviszonyok és az erős mechanikai terhelések mind oka lehetnek a sérüléseknek, repedéseknek és egyéb hibáknak a betonfelületen. Az ilyen sérülések javítása gyakran nehéz és költséges, de a tapadóhidak segítségével könnyebben és hatékonyabban lehet megoldani. Ezek a speciális betonfelületi javítóanyagok, amelyek segítenek stabilan összekapcsolni a meglévő betonfelületet az új anyaggal, így erős, tartós lesz a javítás. A tapadóhidaknak kiváló tapadási és összekapcsoló képességei vannak, amelyek ideálissá teszik azokat a betonfelületek javítására. Más anyagokkal, például előregyártott betonszegélyekkel, rétegekkel vagy kerámia burkolóelemekkel kombinálva biztosítják az anyagok kiváló tapadását egy másik oldalhoz, ami nélkül nem lehetne tartós javítást végezni. Az egyik legfontosabb jellemzője a tapadóhidaknak, hogy nagyon gyorsan kötnek, és kimagaslóan erős teljesítő képességet adnak. Ezek a tapadóhidak biztosítják a pontos helyreállítást az eredeti formájára, és segítik a tartószerkezeteket a jövőbeni terhelések ellen.

A betonjavító anyagok kiválasztásakor fontos figyelembe venni a használandó tapadóhíd anyagok megfelelő minőségét. Az interneten könnyen megvásárolható a sikabolt.hu webáruházban, amelynek széles választéka és magas minőségi termékei vannak.

Összességében a tapadóhidak segítségével könnyedén és hatékonyan lehet megjavítani az évek során károkat szenvedett betonfelületeket, és biztosítja a tartós megőrzését egy ideális, erős, összetartó felületen.