CHANNEL Kft.  16 éve a SIKA megbizható partnere          
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 

Tömítő és vízzáró habarcsok

A vízzáró habarcsok olyan építkezési anyagok, amelyeket vízzáró védőréteg kialakításánál használnak. Ezek a habarcsok általában cement, homok, adalékanyagok és speciális vegyületek keverékéből állnak. Az ilyen habarcsok kifejezetten olyan helyekre ajánlottak, ahol a víz a falakban vagy a talajban áthatolhatnak, például medencék, víztározók, fürdőszobák és konyhák kialakításához.

A vízzáró habarcsok állagukban általában sűrűbbek, mint a hagyományos habarcsok, és rendkívül erős tapadást biztosítanak az épület anyagával. Az ilyen habarcsok kiválóan ellenállnak a víznyomásnak és a magas nedvességnek, amelyek számos épület nagy problémáit okozhatják.

További előnyük, hogy káros anyagoktól mentesek és kis toxikus hatásuk. A vízzáró habarcsok használata csökkenti a penészesedés és a baktériumok megjelenését az épületen belül, mivel hatékonyan védi a felületeket a nedvességtől.

Az alkalmazásuk rendkívül egyszerű és gyors, és kiváló tapadást biztosítanak a falakra és egyéb felületekre. Ezáltal a vízzáró habarcsok alkalmazásával építési időt és költségeket is megtakaríthat.

Összességében a vízzáró habarcsok kiváló építőanyagok, amelyek kiemelkedő pára- és vízzáró tulajdonságokkal rendelkeznek. Alkalmazásuk széleskörű, és segíthet megelőzni az épületek nedvességgel kapcsolatos problémáit. Ha vízálló, erős és minőségi habarcsra van szükségünk, akkor a különböző vízzáró habarcsok minden szempontból megfelelnek az elvárásoknak.

SIKA, SIKABOLT, SIKAFLEX, SIKADUR, Monotop, sikabond, SIKAFLEX-11 FC, SIKAFLEX PRO-3, SKFLEX, JOZSIKABOLT , SIKA HUNGÁRIA, SIKA BUDAPEST, SIKA SZEGED SIKA-SZOLNOK, SIKA-GYŐR, SIKA.


6termék 16
Sorrend
6termék 16

A Sika vízzáró habarcsok azon építőanyagok közé tartoznak, amelyek elengedhetetlenek bizonyos vízzáró feladatok elvégzéséhez. Ezek a kiváló minőségű habarcsok alkalmasak a különböző épületelemek építésére, pl. fürdőszobák, mosókonyhák, medencék, és más olyan helyek, ahol a vízállóság kritikus fontosságú.

A Sika vízzáró habarcsok mindegyike magas minőséget képvisel. A választék a következő termékekből áll: SikaTop Seal-107, Sikalastic-152, Sikalastic-1 K és Sika Monotop-120 Seal. Ezek a termékek ötvözik a portlandcement habarcs előnyeit, mint pl. a nagy ellenállóképességet, az alacsony vízfelvételt és a könnyű kezelhetőséget. Emellett a Sika vízzáró habarcsok kiválóan ellenállnak a nedvességnek, az UV sugárzásnak, a kémiai hatásoknak, az ütéseknek, a repedésképződésnek és a vibrációnak. Ezek a tulajdonságok ideálisak olyan helyekhez, ahol a környezeti hatások következtében az építőelemek a legnagyobb terhelésnek vannak kitéve.

Fontos megemlíteni, hogy a Sika vízzáró habarcsok egyszerű és gyorsan alkalmazhatók a kívánt helyen. Mindössze csak a kívánt habarcsot kell keverni vízzel, a megadott arányokban. Az összetevőket kell jól összekeverni, amíg a keverék homogén állapotú lesz. Azután csak fel kell vinni a keveréket a kívánt helyre, és hagyni száradni. A Sika vízzáró habarcsok gyorsan kötnek, így a feladatot rövid idő alatt el lehet végezni.

A Sika vízzáró habarcsok kiváló minősége és megbízhatósága miatt a Sikabolt is ezeket a termékeket kínálja. A Sikabolt az egyik legismertebb márkabolt az építőiparban és az iparban, és széles termékválasztékkal, megfelelő tanácsadással és gyors kiszolgálással rendelkezik. A Sika vízzáró habarcsoknak köszönhetően az építőipari projektek vízzáró feladatai sokkal egyszerűbbé és hatékonyabbá válnak.

SIKA, SIKABOLT, SIKAFLEX, SIKADUR, Monotop, sikabond, SIKAFLEX-11 FC, SIKAFLEX PRO-3, SKFLEX, JOZSIKABOLT , SIKA HUNGÁRIA, SIKA BUDAPEST, SIKA SZEGED SIKA-SZOLNOK, SIKA-GYŐR, SIKA.