CHANNEL Kft.  16 éve a SIKA megbizható partnere          
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 

Schönox termékek

A Schönox egy világhírű német cég, amely magas minőségű építőipari termékeket és megoldásokat kínál. Az alapításuk óta eltelt több mint 125 év alatt a vállalat nagy tapasztalattal rendelkezik az épületek burkolásával, ragasztásával, simításával és vízszigetelésével kapcsolatos területeken.

A Schönox termékei megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek és az innovációra, kiválóságra és hatékonyságra helyezik a hangsúlyt. A Schönox széles termékskálájában szerepelnek például padlókiegyenlítő anyagok, ragasztók, vízszigetelő anyagok és hőszigetelő rendszerek. Ezek a termékek könnyen használhatóak, gyorsan száradnak és nagyon erős ragasztóképességgel rendelkeznek, ami ideális megoldást kínál az építőipari szakembereknek. A Schönox termékei a tartósságra és a stabilitásra összpontosítanak, így a használatukkal megelőzhetők az esetleges problémák, például a padlórepedések, amelyek vakfugák hiányában vagy megfelelő betonacélok és a padló előzetes felkészítése nélkül jelentkezhetnek. Mindezek miatt a Schönox termékei kiváló megoldást jelentenek az építőipar és a felújítás során. A Schönox termékek használatával az építőipari szakemberek sok időt és pénzt takaríthatnak meg, mivel a termékek minőségi összetételüknek köszönhetően hosszú élettartamúak, és nem igényelnek gyakori karbantartást. Mindezek miatt a Schönox termékei nagyon népszerűek az építőipari szakemberek körében, és a világ számos országában használják őket az építőipari projektekhez.

Összefoglalva, a Schönox egy olyan magas minőségű építőipari termékek gyártója, amely megbízható és tartós megoldásokat kínál az építőipari szakembereknek. A termékek könnyen használhatóak, gyorsan kötnek és nagyon erős ragasztóképességgel rendelkeznek, így kiváló választás az építőipar és a felújítás során. A Schönox termékei minőségileg biztos megoldást kínálnak, amelyekkel időt és pénzt takaríthatunk meg.

A Schönox évtizedek óta arra specializálódott, hogy kiváló minőségű padlóburkolatok alá készítsen aljzatkiegyenlítőket és ragasztókat. Termékeik között megtalálhatóak az előkészítő anyagok, az önterülő aljzatkiegyenlítők, az önterülő padlógyanta, az önterülő ragasztók, az alapozó anyagok és az egyéb kiegészítő termékek is.

A Schönox termékek kiváló minőséget képviselnek, és az építőipar szinte minden területén felhasználhatóak. Az aljzatkiegyenlítők és ragasztók kiváló tapadást biztosítanak bármilyen felületre, akár betonra vagy fából készült aljzatra is. A termékek nagyon gyorsan kötnek és szilárdulnak, így szinte azonnal használhatóak. A Schönox termékek a design és a műszaki követelmények egyensúlyát képviselik, így széles körű felhasználást biztosítanak hozzáértők és kezdők számára egyaránt. Az épületek belsőépítészeti jellemzőitől függetlenül, az anyagokat kívül és belül is használhatjuk, a kivitelezés során mindig a legjobb megoldásokat biztosítják. Így a Schönox termékekből készült padlóburkolatok rendkívül ellenállóak és könnyen karbantarthatóak.

Összefoglalva, a Schönox termékek kiváló minőségű és multifunkcionális anyagok az építőipar számára, amelyek nagyszerűen teljesítenek a legkritikusabb helyzetekben is. Több évtizedes tapasztalattal állnak rendelkezésre, így bátran ajánljuk őket minden szakember számára, aki a legjobb anyagokkal szeretne dolgozni.