CHANNEL Kft. 16 éve a SIKA megbizható partnere
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 

Többet olcsóbban

TÖBBET OLCSÓBBAN! kategória a vásárlóknak kedvező lehetőséget kínál. A termékek ára ugyanis a megrendelt Sika termékek mennyiségétől függ. A vásárlók így több terméket is beszerezhetnek olcsóbban, amennyiben nagyobb mennyiségben rendelnek.

A SIKABOLT pedig ebben a kategóriában kiemelkedő szereplő. A  Channel Kft a  legnagyobb hazai Sika márkakereskedés, így biztos lehetünk abban, hogy a legjobb minőségű termékeket vásároljuk a SIKABOLT-ban. A boltban széles választék áll rendelkezésre az építőiparban használatos termékekből, így akár nagy beruházásokhoz is vásárolhatunk megfelelő mennyiségű terméket és az ár sem fogja terhelni a pénztárcánkat.

A Sika termékek minősége és megbízhatósága már elismert az építőiparban. A márkának köszönhetően biztonságosabb, tartósabb és magasabb minőségű építkezések valósulnak meg. Emellett a Sika termékek széles körű felhasználhatósága miatt számos területen használhatóak, például autóiparban, hajóépítésben, élelmiszeriparban és egyéb iparágakban is.

A felgyorsult életünkben fontos, hogy időt és energiát takarítsunk meg mindenben, így az építkezésben is. A megfelelő mennyiségű Sika termékek megrendelése csökkenti az időt és a munkát, amelyre az építkezés során szükségünk van. A TÖBBET OLCSÓBBAN! kategóriában pedig még gazdaságosabbá tehetjük a vásárlást.

Végül, de nem utolsósorban: a SIKABOLT személyzete szakképzett segítséget és tanácsot nyújt a vásárlóknak a megfelelő termékek kiválasztásában. Vásárlóként biztos lehetünk benne, hogy a SIKABOLT-ban megtaláljuk a legjobb ár-érték arányú megoldást az építőiparban használt termékekre.