CHANNEL Kft.   15 éve a SIKA megbizható partnere    
 Ügyfélszolgálat:  +36707721309,   +36204662008     e-mail: sikabolt@sikabolt.hu

Betonkészítés anyagai

A Sika betonadalékszerek termékcsoportja olyan adalékszerekből áll, amelyek speciális tulajdonságokkal bírnak, ezzel javítják a beton különböző műszaki paramétereit.

Az adalékszerek olyan anyagokból állnak, mint például az összetétel-stabilizáló szerek, a vízcsökkentők és a szuper műanyagok, amelyek számos előnnyel járnak a betonok előállítása során. A betonadalékszerek egyik fontos csoportja a vízcsökkentők, amelyek segítségével csökkenthető a beton víztartalma, nőhet az átlagos szilárdság, javul a friss beton tapadása és javul a megszilárdult beton időjárás-állósága, valamint ellenállóbbá válik az erózióval és a kémiai hatásokkal szemben. Ezenkívül a vízcsökkentők jelentős pénzügyi megtakarítást is jelenthetnek számos esetben. A Sika betonadalékszerek felhasználásával megnövelhető a beton keménysége, a tartóssága és az ellenálló képessége, így lehetővé válik az építőipari projektek kivitelezése nagyobb biztonsággal, és ezzel hosszú távú nyereség érhető el. Az adalékok alkalmazásával pedig elérhetővé válik a nagy teherbírás, a nagy szilárdságú vagy a nagyon sima felületű betonok előállítása, amelyekre egyébként nincs mód.

A Sika cég azért dolgozik, hogy a termékeik segítségével olyan betonokat lehessen előállítani, amelyek megfelelnek a legmagasabb építési szabványoknak, és javítják a környezetbarát és fenntartható építési megoldások elérhetőségét és költséghatékonyságát is.

Összefoglalva, a Sika betonadalékszerek kiváló minőségű termékeket nyújtanak a modern építőipari projektekhez, amelyek jelentősen javítják a betonok műszaki paramétereit, biztonságosabbá teszik az épületeket, és nagyobb megtakarítást tesznek elérhetővé a felhasználók számára.