CHANNEL Kft.  16 éve a SIKA megbizható partnere          
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 

Műgyanta alapú betonjavító és ragasztóanyag rendszerek

A műgyanta alapú betonjavító és ragasztóanyag rendszerek olyan építőipari anyagok, amelyeket használnak az épületek és szerkezetek javításához, karbantartásához és erősítéséhez. Az ilyen rendszerek jellemzően két komponensből állnak: egy műgyanta alapanyagból és egy keményítő, edző anyagból. Az anyagok keverése előtt a műgyantát és a keményítőt, edzőt külön kell raktározni, tárolni a megfelelő hőmérsékleten.

A Sikadur termékcsalád, amely a világ egyik vezető műgyanta alapú betonjavító és ragasztóanyag rendszere, széles skáláját kínálja a betonszerkezetek javításának és az összeragasztás szempontjából kulcsfontosságú alkalmazásainak. A Sikadur betonjavító anyagok könnyen alkalmazhatók, kiváló minőségűek és hosszú élettartamúak, így ideálisak a magas igénybevételnek kitett szerkezetek javításához, valamint azok korszerűsítéséhez.

A Sikadur termékcsalád egyéb előnyei a következők:
- Könnyű és biztonságos alkalmazás,
- Nagy nyomószilárdság és tartósság,
- Kiváló tapadás betonhoz és acélhoz,
- Érzéketlen a hidraulika-olajokra és a kémiai hatásokra, így a gémkapuk, hidak és az ipari szerkezetek javításához is ideális,
- Alacsony hőtágulással és kis zsugorodási tulajdonsággal rendelkezik, így a kő és beton épületmegújításokhoz és felújításokhoz alkalmas.

A Sikadur termékcsalád kiválóan alkalmas a csapadékos éghajlatú területeken és olyan helyeken történő használatra, ahol a magas páratartalom és a nedvesség hatással lehet az épület szerkezetére. Összességében, ha az épület karbantartásáról és javításáról van szó, a Sikadur a megfelelő megoldás lehet.

sikabolt, sikaflex, jozsikabolt, skflex, sikabond, sika anchorfix, sika, sika márkabolt, sikabolt, sikadur-31, sikadur, sikafloor

 


9termék 19
Sorrend
-10

Sikadur-4 Normal

86 331 Ft 
77 697 Ft
9termék 19

A műgyanta alapú betonjavító és ragasztóanyag rendszerek széles körben alkalmazott termékek az építőiparban. A műgyanta alapú anyagokat általában olyan helyeken használják, ahol a hagyományos beton nem biztosít megfelelő tartósságot vagy esztétikai megjelenést. Az ilyen anyagok segítségével helyreállíthatók a betonfelületek, megszüntethetők a repedések, és az építészeti elemek biztonságosan rögzíthetők.

Egy jó minőségű műgyanta alapú betonjavító anyag nem csak tartósságot biztosít, hanem az eredeti beton megjelenésének a javítását is elősegíti. A javítóanyag megfelelő kiválasztása fontos, mert az építési folyamat során az anyagoknak különböző hatásterületeik vannak, az időjárási körülmények, az alkalmazási terület és a felhasználási igények függvényében.

A műgyanta alapú betonragasztók és javítóanyagok rendkívül tartósak, ellenállnak a korróziónak és a vegyi anyagoknak, valamint a koptatásnak és egyéb mechanikus igénybevételeknek. Az ilyen anyagok időjárástól függetlenül is hatékonyak, ezért akár hideg területeken, akár melegvizes rendszerekhez is használják őket. Az anyagok beépíthetők függőleges falfelületekre vagy padlókhoz, valamint a betonépítményekhez, mint pl. hidak, silók és egyéb ipari, mezőgazdasági épületek javításához.

Az Sika nagyon nagy figyelmet fordít a kiváló minőségű betonjavító és ragasztóanyag rendszerek fejlesztésére. Az Sika termékei egységesen magas színvonalúak, és rendszerben gondolkozva még erősebbek lehetnek. A Sika azonban számos más termékkel is foglalkozik, amelyeknek szintén nagy sikere van az építőiparban. A Sikabolt a Sika kiemelt forgalmazója, ezért minden Sika terméket megtalálunk a Sikaboltban, ahol szakértő munkatársak segítenek a megfelelő termék kiválasztásában.

SIKA, SIKABOLT, SIKAFLEX, SIKABOND, SIKADUR, SIKAFLOOR, SIKAMUR, SKFLEX, SKMARKABOLT, JOZSIKABOLT