CHANNEL Kft. 16 éve a SIKA megbizható partnere
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 

SIKAMUR TERMÉKCSALÁD

A SikaMur InjectoCream-100 egy professzionális vízszigetelő injektáló krém, amely hatékonyan zárja el a nedvességet a falakból és a födémekből. A speciális összetétele által lehetővé teszi a helyreállítást vízzáró réteg létrehozásával a fal struktúrájában.

A krém bejuttatása a falba egy speciális injektáló berendezéssel történik, ami lehetővé teszi, hogy a krém hatékonyan eljusson a falak repedéseibe, a kapillárisok merev vázrészei közé. A hatékonyan bejuttatott anyag idővelmegszilárdul, a kapillárisokban egy tartós vízhatlan védelmet biztosít. A termék alkalmazása megfelelő a különféle épületek esetében, beleértve az ipari, kereskedelmi és magáncélú épületeket is.

A SikaMur InjectoCream-100 egy rendkívül hatékony és gazdaságos megoldás a felszívódó nedvesség problémáira, amely a korábbi, hagyományos módszerekkel szemben jelentős idő- és költségmegtakarítást biztosít. A termékkel kapcsolatos további információkért és kivitelezési, felhasználási útmutatókért forduljon a sikabolt csapatához.

 

Sikamur, SikaMur Injectoream-100, Sikamur dry, injektáló krém, sikabolt, sika webáruház, sika Budapest, sika szeged, sika szolnok, sika pécs, sikabolt, jozsikabolt, sikatermékek, sikaflex, skflex.


4termék 14
Sorrend
4termék 14

A SikaMur utólagos falszigetelési rendszer a Sika vállalat által kifejlesztett innovatív termék, amely hatékonyan segít megakadályozni az épületek belső tereibe jutó nedvességet. Az utólagos falszigetelés általánosan alkalmazott megoldás az olyan épületek esetében, amikor az alapvető szigetelési rendszer egyszer már fel volt építve. Azonban, mivel az épületfizikai rendszerek nem tervezett körülmények között is megváltozhatnak, előfordulhat, hogy a falakban idővel nedvesség kezd felgyülemleni, ami káros következményekkel lehet az épületre nézve.

A SikaMur utólagos falszigetelő rendszernek számos előnye van. Azon felül, hogy hatékonyan és tartósan védi az épület belsejét a nedvességtől, rendkívül rugalmasan és könnyen beépíthető az épület szerkezetébe.  A SikaMur utólagos falszigetelési rendszer kivitelezéséhez az épület szerkezeti falain a falazatot egy sorban lyukakkal látják el, és a SikaMur anyaggal kitöltik az így kialakuló üregeket. A SikaMur utólagos falszigetelési rendszer alkalmazása abban is segíthet, hogy a költségeket alacsonyan tartsák, mivel az anyag nagy mennyiségben történő beszerzése egyaránt nagyon előnyös lehet építkezők számára, mint ahogyan a házfelújítók számára is. Hogy teljesen meggyőzzük a ügyfeleinket, a sikabolt.hu webáruházban további információkat biztosítunk a rendszer előnyeiről és az általunk kínált termékekről.

Keresse a Sikabolt márkaboltjait, hogy további információkat szerezz a Sikamur utólagos falszigetelési rendszerről és a Sika által kínált egyéb termékekről.

sikabolt, sika márkabolt, sikaflex, skflex, sikabolt debrecen, hinterland hungary kft, skmarkabolt, sikamur-100, Sikamur Dry, Sikamur Finis. akciós sikamur.

jozsikabolt.hu

SIKA-Sikamur-webáruház

Skflex-sika-webáruház