CHANNEL Kft. 16 éve a SIKA megbizható partnere
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 

Sikaflex-112 Crystal Clear (290 ml)

-10

Átlátszó ragasztó- és tömítőanyag


A Sikaflex®-112 Crystal Clear egykomponensű, univerzális, átlátszó ragasztó- és tömítőanyag, jó kezdeti tapadással. A legtöbb építőanyaghoz jól tapad.
Bel- és kültéri felhasználásra.


  • Átlátszó
  • Jó kezdeti tapadás
  • Nagyon alacsony káros anyag kibocsátás
  • Ragasztó- és tömítőanyag CE jelöléssel ellátva
4 896 Ft 
4 406 Ft
PLUSZ KEDVEZMÉNY 10
Megtakarítás 490 Ft
Adatok
Cikkszám
sika_637529
Weboldal
Tömeg
350 g/db
VIDEO

FELHASZNÁLÁSI TUDNIVALÓK

FELHASZNÁLÁSI TUDNIVALÓK

 

ALAPFELÜLET ELŐKÉSZÍTÉS

Az alapfelület legyen ép, tiszta, száraz, szennyeződéstől, olajtól, zsírtól, cementiszaptól, régi tömítőanyagtól és gyengén tapadó festékbevonattól mentes, melyek befolyásolhatják a ragasztó-/ tömítőanyag tapadását. Az alapfelület legyen kellő szilárdságú, hogy a tömítőanyag mozgása által keletkező igénybevételnek ellenálljon. Eltávolítás drótkefével, csiszolással, homokszórással vagy más alkalmas mechanikai eszközzel. Aktivátor, alapozó vagy ragasztó-/tömítőanyag felhordása előtt távolítsa el a koszt, laza és málló részeket az alapfelületről. Az optimális tapadás, a hézag tartóssága és a kritikus, nagy teljesítményt igénylő alkalmazás érdekében az alábbi alapozási és/vagy előkezelési eljárást kell követni:

Nem porózus alapfelületek

Alumínium, eloxált alumínium, rozsdamentes és horganyzott acél, porszórt fémek vagy mázas kerámia lapok felületét finom csiszolópapírral enyhén érdesítse meg. Tisztításhoz és előkezeléshez tiszta ronggyal hordja fel a Sika® Aktivator-205-at. Ragasztás / tömítés előtt várjon legalább 15 percet (legfeljebb 6 órát). Egyéb fém felületek (pl. réz, sárgaréz, titán-cink) tisztításához és előkezeléséhez tiszta ronggyal hordja fel a Sika® Aktivator-205-at. Legalább 15 perc (legfeljebb 6 óra) várakozási idő után ecsettel hordja fel a Sika® Primer-3 N alapozót. Ragasztás / tömítés előtt várjon további 30 percet (legfeljebb 8 órát). A PVC felületének tisztításához és előkezeléséhez ecsettel hordja fel a Sika® Primer-215-öt. Ragasztás / tömítés előtt várjon legalább 15 percet (legfeljebb 6 órát).

Porózus alapfelületek

Beton, pórusbeton, cement bázisú vakolat, habarcs és tégla felületére ecsettel hordja fel a Sika® Primer-3 N alapozót. Ragasztás / tömítés előtt várjon legalább 30 percet (legfeljebb 8 órát). További részletes információért vegye fel a kapcsolatot a Sika Műszaki Szaktanácsadóival. Megjegyzés: Az alapozók elősegítik a tapadást, de nem helyettesítik a hézag felületének megfelelő előkészítését és tisztítását. Az alapozók javítják a hézagtömítések tartós tapadását

 

ESZKÖZÖK TISZTÍTÁSA

Használat után azonnal tisztítson meg minden eszközt és berendezést Sika® Remover-208-cal. A már megkötött anyag csak mechanikusan távolítható el. Szennyezett bőrfelületek tisztításához Sika® Cleaning Wipes-100 tisztítókendőt használjon.

Kiegészítő termékek