CHANNEL Kft.  16 éve a SIKA megbizható partnere          
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 

Duzzadó szalagok

A Sika duzzadó szalagok nagy teljesítményű, polimer alapú anyagok, amelyeket többek között hidak, parkolóházak, támfalak és egyéb építészeti alkalmazásoknál használnak. A szalagok a SikaSwell termékcsalád részét képezik, amelyek egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek. A SikaSwell termékek olyan anyagok, amelyek a nedvesség hatására növekvő térfogatot képesek előidézni, így kitöltik az épület munka hézagait. A Sika duzzadó szalagok polimer alapanyaga egy bizonyos mennyiségű víztől megduzzad majd víz nélkül összehúzódik, és így a hézagban egy precíz és tartós tömítést biztosít. A Sika duzzadó szalagok rugalmasak,  ellenállnak a mozgásoknak és a hőmérséklet változásoknak, így kiválóan alkalmazhatók kültéri építészeti projektekhez. A Sika duzzadó szalagok széles méretválasztéka lehetővé teszi, hogy minden projekt szükségletéhez megfelelően válasszanak megfelelő átmérőt. Magas minőségűek és tartósak, így hosszú élettartamúak és jelentősen csökkentik a javítási és karbantartási költségeket.

Összességében a Sika duzzadó szalagok az építési iparban széles körben alkalmazott, magas minőségű anyagok, amelyeket az épületek hézagait pontosan kitöltendő és a tartósság biztosítása érdekében használnak. A SikaSwell termékcsalád tagjai között megtalálhatóak további egyedi tulajdonságokkal rendelkező anyagok is, amelyek szintén hozzájárulnak az épület tartósságának és élettartamának növeléséhez.

 

Skaswell P-2507, SikaSwell A-2010, sikabolt, sika webáruház, sika márkabolt, SikaSwell S-2.


6termék 16
Sorrend
6termék 16

A Sika vízszigetelések az építőiparban használt, kiváló minőségű vízzáró megoldások közé tartoznak. Az ilyen típusú szigetelő rendszerek megbízhatóak és széleskörűen alkalmazhatóak, mivel nagyon hatékonyan védenek az épületek és az épületrészek nedvesség okozta káros hatása ellen.

A Sika vízszigetelések a természetes időjárás által okozott kihívásokkal és az emberek által okozott aggályokkal is szembenéznek. Függetlenül attól, hogy mi az épület típusa vagy az alkalmazási körülmények, a Sika termékek széles választékával szinte biztosan találunk olyan megoldást, amelynek az adott helyzetben a legjobb az igényeinknek. A Sika vízszigetelések széles skáláját kínálják, beleértve az injektálást, a lemezes alkalmazást, a kent filmképzést és az összetett szigetelést. A kiválasztás során a legmegfelelőbb vízzáró rendszer a tervezők és a kivitelezők tapasztalata és ismeretei alapján kerül kiválasztásra, figyelembe véve az építési helyszín és a szerkezetek típusát, a felhasználás módját és az épület környezeti feltételeit. A kiváló minőségű Sika megoldások egyik fő előnye, hogy azok hosszú távon tartósak és megbízhatóak, így az épület szigetelései sokáig védik az épületrészeket a nedvesség káros hatásaitól. Az ilyen típusú megoldásokkal csökkenthető az épület karbantartási költsége, melyek túlzott mértékben terhelhetik az épületek gazdasági üzemeltetési költségeit.

Összefoglalva, a Sika vízszigeteléseket az építőiparban széles körben alkalmazzák, és egy teljes kínálatot biztosítanak a különféle épületi alkalmazásokhoz és igényekhez. Az ilyen típusú megoldások komoly előnyöket kínálnak az épület tulajdonosainak és az építőipar szakembereinek egyaránt, biztosítva az épület védelmét a nedvesség és a korrózió okozta károkkal szemben.

sikabolt, sikaflex, sika márkabolt, sikaswell, sika-szolnok, sika-debrecen, jozsikabolt, sika duzzadószalag, duzzadó, szalag, duzadó szalag, swell s2, swell, sikaswell, sikabolt, sika-bolt, sika márkabolt, sika.