CHANNEL Kft.  16 éve a SIKA megbizható partnere          
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 

Hőre térhálósodó ragasztó- és tömítőanyagok

A Sika hőre térhálósodó ragasztó- és tömítőanyagok olyan kiváló minőségű termékek, amelyek kiválóan alkalmasak az építőipari, ipari és autóipari alkalmazásokhoz is. Ezek a ragasztók és tömítőanyagok biztosítják a tartósságot és a hosszú távú megbízhatóságot, amelyek a különböző iparágakban szükségesek. Az ilyen típusú ragasztókat és tömítőanyagokat általában nagy hőmérsékleten alkalmazzák, ami azt jelenti, hogy kötéskor magas hőmérsékletnek vannak kitéve. A Sika hőre térhálósodó ragasztó- és tömítőanyagok kiválóak a különböző anyagok rögzítéséhez is, beleértve az alumíniumot, acélt és üveget is. Könnyen használhatók és kompatibilisek azokkal az anyagokkal, amelyekkel dolgoznak, és elősegítik a tartósságot és a hosszú távú megbízhatóságot.

A Sika hőre térhálósodó ragasztó- és tömítőanyagok magas minőségűek és a legnagyobb igényeknek is megfelelnek. Könnyen kezelhetők, hatékonyak és kiváló minőségűek. Az ilyen típusú anyagokat általában a legnagyobb ipari alkalmazásokhoz használják, továbbá biztonságosak minden olyan projekthez, amelynél magas hőmérsékletnek kell ellenállnia.


2termék 12
Sorrend
2termék 12

A SikaPower-415 P egy speciális kötő és tömítőanyag, melyet szinterezésre lehet használni. Ez az anyag nagyon hatékonyan képes összekötni a különböző alkatrészeket, és így tömítő réteget képezni, mely nem engedi át a nedvességet vagy a szennyeződéseket. Ez a kötőanyag általában az autóiparban használatos, és különösen alkalmas a jármű szerkezeti elemek, karosszéria csatlakozások és szerkezeti elemek, valamint a műanyag és fémalapanyagok kötésére és tömítésére. Az anyag kiváló tapadóerővel rendelkezik, és a felület előkészítésekor alaposan tisztított vagy szinterezett felületre kell felvinni. Az alkalmazásával kiváló eredmények érhetők el rögzítés, ragasztás és tömítés terén. Nagy szilárdságú és rugalmasságú anyagának köszönhetően a különböző hőingadozásoknak és vibrációknak ellenáll, így hosszú élettartamot biztosít az összekötött elemeknek és csökkenti a zajszintet.

A SikaPower-415 P egy nagyon megbízható és hatékony kötőanyag, amely ideális választás a járműiparban, de alkalmazható más ágazatokban is, ahol tartós és megbízható kötések vagy tömítések szükségesek. Az egyszerű alkalmazás és az erős tapadóerő miatt a SikaPower-415 P egy nagyon népszerű választás a szakemberek körében.

sikabolt Szeged, sikabolt Budapest, sikabolt Biatorbágy, sikabolt Debrecen,