CHANNEL Kft.  16 éve a SIKA megbizható partnere          
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 

Építőipari ragasztó- és tömítőanyagok

A Sika építőipari ragasztó- és tömítőanyagai a modern építészeti és kivitelezői szegmensben a legmodernebb technológiákat hasznosítva biztosítják a magas minőségi követelményeket kielégítő termékeket. A ragasztó- és tömítőanyagok segítségével számos építőelem és alkatrész könnyen és biztonságosan rögzíthető, a helyreállítási és felújító munkákban való felhasználása pedig elképesztően hatékony és kreatív megoldásokat eredményez.

A Sika cég, amelynek neve a minőség és megbízhatóság jegyében áll, széles választékot kínál a legkülönbözőbb alkalmazási területekre specializált tömítő- és ragasztóanyagokból. A termékek kiválóak az építési folyamat minden szakaszában, legyen szó új épületek építéséről, felújításról vagy éppen kisebb javításokról. A Sika cég felismerte, hogy az építőipari munkálatok során fontos a minőség, a megbízhatóság, valamint a hatékonyság, és ennek megfelelően a termékeik kitűnő megoldást jelentenek, hogy számos építési feladatot magas színvonalon lehessen elvégezni. A Sika ragasztó- és tömítőanyagok használatához nem kell profi szakembernek lenni, bárki könnyedén használhatja azokat.

Ha jó minőségű, biztonságos és hatékony ragasztókat és tömítőanyagokat keres az építőipari munkái során, akkor a Sika építőipari ragasztó- és tömítőanyagai az ideális megoldást jelentik. A Sikabolt által biztosított kiváló szolgáltatásokkal garantáltan megtalálja a megfelelő terméket minden alkalmazási területedre. Ne vesztegesse az időt, vásároljon Sika építőipari ragasztó- és tömítőanyagokat a Sikaboltból, és győződjön meg arról, hogy profi és időtálló munkát végez.

Sikabolt, Sika márkabolt, Sikamárkabolt, Skflex, Sikaflex, Sikabond, Sikadur, Sika, Anchorfix, Sika ragasztó, Sikaflex-11fc.

A Sika a világ egyik vezető gyártója az építőiparban használt speciális tömítőanyagok területén. Az általa nyújtott termékkínálat rendkívül széles, így minden felmerülő épületkörnyezeti problémára van hatékony megoldásuk.

A Sika tömítőanyagok kifejezetten a professzionális felhasználóknak készülnek, azoknak az építőipari szakembereknek, akik munkáik során kiemelkedő minőséget és tartósságot szeretnének a termékeiktől elvárni. A Sika egyedi receptúrái és az évtizedek óta tartó kutatás, fejlesztési tapasztalataiknak köszönhetően, a legjobb magas minőségű termékeket készítik el az építőipar minden szegmensébe. Ezek az anyagok biztosítják a legjobb minőségű, tartós és védő bevonatot épületekre, szerelvényekre, tetőszerkezetekre, csatornákra, vizes helyiségekre, valamint burkoló felületekre. A Sika tömítőanyagoknak számos előnyük van más tömítőanyagokkal szemben. Általában sokkal hatékonyabbak a csatlakozások és hézagok tökéletes tömítésében, valamint mind éghető, mind pedig nem éghető anyagokhoz alkalmazhatóak. Ezen felül a Sika tömítőanyagok kiválóan ellenállnak az időjárás viszontagságainak, mivel rendkívül ellenállóak és időállóak.

A Sika tömítőanyagok között találhatóak szilikon, poliuretán, poluretán-hibrid és butil alapú termékek. Az egyes termékeknek különböző tulajdonságai vannak, így fontos a megfelelő termék kiválasztása . Az alkalmazásuk viszont egyszerű, és sokkal gazdaságosabbak, mint például az építőipari ragasztás vagy hegesztés.

A Sikaboltban kínált Sika tömítőanyagokkal Ön garantáltan a legjobb minőséget veheti meg. A Sikabolt több mint egy évtizede az építőipari szakemberek által ismert, megbízható forgalmazója. Üzleteikben széles termékválasztékkal, valamint termékkiválasztó tanácsadással állnak az érdeklődők rendelkezésére. Végül, Sika tömítőanyagokkal olyan építőanyagot kap, ami biztosítja az épületek tartósságát, valamint időjárás és egyéb hatásoktól való védelmét. A Sika tömítőanyagok a világ minden részén megtalálhatóak az építőiparban, és magas minőségük miatt egyre többen választják azokat.

SIKA, SIKABOLT, SIKAFLEX, SIKADUR, Monotop, sikabond, SIKAFLEX-11 FC, SIKAFLEX PRO-3, SKFLEX, JOZSIKABOLT , SIKA HUNGÁRIA, SIKA BUDAPEST, SIKA SZEGED SIKA-SZOLNOK, SIKA-GYŐR, SIKA.