CHANNEL Kft. 16 éve a SIKA megbizható partnere
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 

Sikaflex-522

-10

 SOKOLDALÚAN FELHASZNÁLHATÓ STP TÖMÍTŐANYAG


A Sikaflex®-522 egy csekély károsanyag kibocsátású, egykomponensű szilán bázisú polimer (STP) technológián alapuló tömítő/ragasztóanyag. Rendkívüli időjárás- és penészállóság. A Sikaflex®-522 megfelel az EHS követelményeinek. Minimális előkezelés után jól tapad sokféle alapfelületen.
 

    • Rendkívüli időjárás- és öregedésállóság
    • Magas penészállóság
    • Nagyon csekély károsanyag kibocsátás és szagterhelés

Szín:
    fehér
5 530 Ft 
4 976 Ft
PLUSZ KEDVEZMÉNY 10
Megtakarítás 554 Ft
Adatok
Cikkszám
sika_535595
Weboldal
Tömeg
860 g/db
ÁTTEKINTÉS

Sikaflex-522 A Sika  által kínált megoldás a lakóautók összeszereléséhez és javításához!
A Sika, mint globális vezető a ragasztó- és tömítőanyagok fejlesztésében és gyártásában, kiemelkedő megoldásokat kínál a lakóautók összeszereléséhez és javításához. Egyik legújabb termékük, a Sikaflex-522, kiválóan alkalmas erre a célra.

A Sikaflex-522 Jellemzői:
A Sikaflex-522 egy alacsony kibocsátású, egykomponensű szilán végű polimer (STP) tömítő/ragasztóanyag.  Kiemelkedő időjárás- és penészállósággal rendelkezik, ami különösen fontos a lakóautók számára, amelyek gyakran vannak kitéve különböző időjárási körülményeknek.

Alkalmazási Területek
A Sikaflex-522 jól tapad számos alapfelületen, minimális előkezelés után. Alkalmazható belső és külső rugalmas tömítési és ragasztási alkalmazásokhoz. Alkalmazható légventilációs területeken és alkalmi élelmiszer-érintkezési helyeken.

Előnyök
Időjárásállóság: A Sikaflex-522 nagy időjárás- és öregedésállósággal rendelkezik, ami hosszú élettartamot biztosít a lakóautók számára.
Alacsony Kibocsátás és Szag: A Sikaflex-522 nagyon alacsony kibocsátású és szagtala3, ami kényelmesebbé teszi a használatát.
Széles Alkalmazhatóság: A Sikaflex-522 jól tapad számos alapfelületen, minimális előkezelés szükséges.
UV-Állóság: A Sikaflex-522 nagy színstabilitást mutat UV-befolyás alatt, ami megőrzi a lakóautók esztétikai megjelenését.
Összefoglalás
A Sika cég által kínált Sikaflex-522 tömítő és ragasztóanyag kiváló választás a lakóautók összeszereléséhez és javításához. Az anyag kiváló időjárásállósága, alacsony kibocsátása és széles alkalmazhatósága miatt ideális választás a lakóautók számára. A Sika folyamatosan dolgozik azon, hogy innovatív megoldásokat kínáljon ügyfeleinek, és a Sikaflex-522 egy újabb példa erre az elkötelezettségre.