CHANNEL Kft.  16 éve a SIKA megbizható partnere          
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 

Bevonatok, padlóbevonatok és padlóburkolatok

A Sika név a világ egyik vezető építőanyag gyártója, melynek termékei változatos igények kielégítésére szolgálnak. Az egyik erőssége a termékeik használatának sokoldalúsága és a felhasználási területeik széleskörűsége. A Sika Bevonatok olyan magas teljesítményű bevonatrendszer, melyek segítenek megvédeni és időtállóvá tenni betonfelületeket, acélszerkezeteket és faanyagokat. Rendkívüli tapadóképességüknek köszönhetően nagyon jó tartóssági és időjárás ellenálló képességgel rendelkeznek.

A Sika Padlóbevonatok a legjobb megoldást nyújtják bármely padlófelületen. A padlóbevonatok magas tartóssággal rendelkeznek, és képesek ellenállni a nagy terhelésnek, a nedvességnek, a vegyi anyagoknak és a különböző mechanikai hatásoknak. A különféle padlóburkolatok megbízhatóak és esztétikusak, és számos helyen felhasználhatóak, legyen az ipari, kereskedelmi, vagy éppen lakóingatlan.

A Sika Padlóburkolatok pedig azok a termékek, melyek segítenek a padló felületének szép és tartós kivitelezésében. Azok a padlóburkolatok, amelyek a Sika márkával vannak ellátva, biztosan könnyen felhasználhatóak és hosszú élettartammal rendelkeznek. A különféle padlóburkolatok könnyen tisztíthatóak és vízállóak, így ideálisak az otthoni használat mellett az ipari parketták és a sportpályák burkolásában is.

A Sika márka az építőipar és a tervezők számára számos megoldást kínál, amelyek mindig biztonságosak és hatékonyak. A bevonatok, padló- és burkolattípusok kiváló minőségűek, és a legújabb technológiák felhasználásával készülnek, hogy a felhasználók olyan termékeket kapjanak, amelyek tartósak és megbízhatóak. Ha magas minőséget várunk az építőanyagainktól, akkor a Sika márka egyértelmű választás.

A Sika ipari műgyantapadlók olyan rendkívül tartós burkolatok, amelyek széles körben alkalmazhatók ipari és kereskedelmi célra, nemcsak a padlók, hanem a falak védelmére is. Az ilyen típusú padló burkolatok számos előnnyel rendelkeznek, amelyek miatt egyre több vállalkozás dönt a felhasználásuk mellett. Ezek közé tartoznak a következők:

1. Élettartam: A Sika műgyantapadlók élettartama jelentősen meghaladja az általános cement-padlókét. Az ilyen típusú padlók akár 20-30 évig is képesek megfelelő állapotban maradni.

2. Tartósság: A Sika ipari műgyantapadlók rendkívül tartósak, ellenállnak a vegyszereknek, a kopásnak és az ütéseknek.

3. Egyszerű tisztítás: A Sika padlók rendkívül könnyen karbantarthatók és tisztíthatók.

4. Megjelenés: A Sika ipari műgyantapadlók megjelenése számos lehetőséget kínál. Az ilyen típusú padlók burkolata széles színválasztékkal rendelkezik, így könnyen kombinálható más burkolatokkal vagy berendezéssel. Az ilyen padlók emellett rendkívül jó esztétikai megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek.

5. Rendelhető különböző típusokban: Az ipari műgyantapadlókat különböző típusokban lehet rendelni. Azonkívül, hogy különböző színűek lehetnek, a Sika padlóburkolók közt kapható a folyadékálló műgyantapadló, az UV stabilizált lakkozott műgyantapadló és az elektromos kisülést gátló műgyantapadló is.

A Sika ipari műgyantapadlók felhasználása széleskörű. Leginkább ipari és kereskedelmi célokra használják, de előfordul, hogy ezeket ajánlják olyan helyekre is, ahol magas a járóforgalom, valamint olyan helyekre, ahol fontos a tisztaság és a higiénia. Az ipari műgyantapadlók segítenek abban, hogy a munkahelyeken biztonságos és tiszta környezet alakuljon ki.