CHANNEL Kft.  16 éve a SIKA megbizható partnere          
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 

Hidegburkolati ragasztók

A Sika csemperagasztók a magas minőségű építőanyagok közé tartoznak, amelyek kiválóan alkalmasak padló- és falburkoló elemek, csempék rögzítésére. A Sika világszerte elismert márka, amely számos építőipari termékkel rendelkezik. Azonban az egyik legnépszerűbb termékük a csemperagasztók.

A Sika csemperagasztók alkalmasak beltéri vagy kültéri használatra egyaránt. A termékek sokoldalúak és kiváló felhasználhatósággal rendelkeznek. A termékek könnyen felvihetőek a felületre, amelyek nagyobb területeken is nagyon hatékonyak. Az anyagoknak nagyon jó a tapadása, így nem kell tartani az esetleges leválástól, semlegességtől. A csemperagasztók különböző terhelésekhez készülnek, így lehet választani a teherbírásuk alapján is. A beltéri használatra szánt csemperagasztók kifejezetten beltéri alkalmazásra lettek kifejlesztve és a falburkolatként díszítő csempékhez is alkalmazhatóak. A kültéri használathoz készült csemperagasztók sokkal ellenállóbbak az időjárás viszontagságainak. A termékek ellenállnak az ultraibolya sugárzásnak, a fagy esetén is megőrzik tapadóképességüket. Szállodák, bevásárlóközpontok nagyforgalmú, igénybevett külső felületeire is kiválóan alkalmazhatóak.

A Sika termékekkel kapcsolatosan fontos megjegyezni, hogy a kész felület minősége és a csemperagasztók tartóssága attól függ, hogy milyen felületre kerül a felvitelük. Nagyon fontos a felület előkészítése, hogy a ragasztó a lehető legjobban megtapadjon. A Sika csemperagasztókat széles körben használják, így bátran lehet rájuk számítani az építkezések során.


2termék 12
Sorrend
2termék 12

A Sika Ceram-225 egy kiváló minőségű, cement alapú ragasztóanyag, amelyet az építkezéseken vagy felújításoknál használnak kerámia csempék és természetes kőburkolatok rögzítésére. A ragasztó rendkívül rugalmas, így alkalmazása könnyű és hatékony. A Sika Ceram-225 a ragasztóanyagok közül talán a legismertebb és legnépszerűbb, köszönhetően magas szilárdságának, kiemelkedő rugalmasságának és ellenálló képességének. A ragasztó alkalmas beltéri vagy kültéri felhasználásra egyaránt, és használatával biztosított lehet a szerkezet stabilitása és tartóssága.

A Sika Ceram-225 összetétele magában foglalja a megfelelő minőségű cementet, homokot és a laboratóriumban eltervezett kémiai adalékokat, amelyek biztosítják a ragasztó erős tapadását a különböző felületekre, valamint a vízállóságot és a fagyállóságot. Mint minden ragasztóanyag, a Sika Ceram-225 használata előtt fontos az alapfelület előkészítése. A ragasztót az előre meghatározott arányban kell vízzel összekeverni, és úgy kell felhasználni a felületre. Miután a csempek vagy a burkolatok pozicionálva lettek, az anyagnak időre van szüksége, hogy szilárdan rögzüljön a felületen.

Összességében a Sika Ceram-225 egy megbízható és hatékony ragasztóanyag, amelyet az építő- és felújítási projektek során széles körben használnak. Megfelelő előkészítéssel és alkalmazással az anyag hosszú élettartammal, szilárdsággal és tartóssággal szolgál.

 

Sikabolt budapest, sikabolt, sikaceram, sikabond, skflex, flexragasztó, sikadur, csika csemperagasztó