CHANNEL Kft.  16 éve a SIKA megbizható partnere          
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 

Sika Tack PRO

-10

Prémium minőségű ragasztó autóüvegezéshez


A SikaTack® PRO hidegen feldolgozható ragasztó autóipari üvegezéshez, mely 30 perces biztonságos műhelyelhagyási időt (MDAT) biztosít. A termék egész évben felhasználható, ideális mobil és műhelyben történő feldolgozáshoz is.
A SikaTack® PRO ragasztót az FMVSS 212 szerint tesztelték, 95 százalékos méretű törésteszt bábukkal.
 

    • 30 perces biztonságos műhelyelhagyási idő, az FMVSS 212 szerint, 95 százalékos méretű bábukkal tesztelve
    • Támogatja a gyors és biztos ADAS kalibrálást
    • Feldolgozási tulajdonságok terén kategoriaelső

      Kiszerelés: 600 ml


10 208 Ft 
9 187 Ft
PLUSZ KEDVEZMÉNY 10
Megtakarítás 1 021 Ft
Adatok
Cikkszám
sika_496037
Weboldal
Tömeg
790 g/db
Feldolgozás

Felület előkészítés

A felület legyen tiszta, száraz, zsírtól, olajtól, portól és szennyeződéstől mentes.
A ragasztandó felületeket a Sika alapozómentes vagy alapozóval történő beépítési eljárásának megfelelően kell előkészíteni. Feldolgozásra és előkezelésre vonatkozó további információkat a megfelelő Termék Adatlapban talál. A kerámiabevonattal nem rendelkező szélvédők esetén gondoskodni kell a megfelelő UV védelemről.


 

Felhordás

A SikaTack® PRO felhordásához erős akkumulátorral ellátott kinyomópisztoly használata javasolt. Vegye figyelembe, hogy alacsony hőmérsékleten megnő a viszkozitás. Az egyszerű feldolgozhatóság érdekében használat előtt várja meg, míg a ragasztó felveszi a környezet hőmérsékletét. A ragasztási csík egyenletes vastagságának biztosítása érdekében a ragasztót háromszög alakban dolgozza fel (lásd 1. ábra).

01-en-triangular-bead-oval-1000

1. ábra: Javasolt felhordási keresztmetszet

A nyitott idő jelentősen lerövidül meleg és párás környezetben. Az üveget a nyitott időn belül kell beépíteni. Soha ne helyezze be az üveget, ha a ragasztón már bőr képződött.

Eltávolítás

A meg nem kötött SikaTack® PRO Sika® Remover-208 vagy más alkalmas oldószer segítségével távolítható el a szerszámokról és az eszközökről. A már megkötött anyag csak mechanikusan távolítható el. A kezet / bőrt azonnal tisztítsa le Sika® Cleaner-350H tisztítókendővel vagy más alkalmas ipari kéztisztítóval és vízzel. Soha ne használjon oldószert a bőrön!