CHANNEL Kft. 16 éve a SIKA megbizható partnere
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 

SikaForce-302

-10

Gyorsan kikeményedő, műanyagjavító ragasztó


A SikaForce-302  ragasztó a piacvezető Purform poliuretán technológián alapul, 0,1%-nál alacsonyabb monomer diizocianát tartalommal rendelkezik az egészségvédelem és a munkahelyi biztonság érdekében.
A SikaForce-302  ragasztó különösen alkalmas műanyag elemek ragasztásához autóipari műhelyekben. Jó tapadást biztosít különféle műanyagokra, átfényezhető szinte valamennyi festéktípussal.
 

  • 0,1%-nál alacsonyabb monomer diizocianát tartalom a egészségvédelem és a munkahelyi biztonság érdekében 
  • Jó tapadás sokféle alapfelületre
  • Nagyon gyors kikeményedés szobahőmérsékleten
7 696 Ft 
6 927 Ft
PLUSZ KEDVEZMÉNY 10
Megtakarítás 770 Ft
Adatok
Cikkszám
761322
Tömeg
20 g/db
ALKALMAZÁS

Alkalmazás

Felhasználási információ

Felület előkészítés

A tapadási felületeket tisztítsa meg és zsírtalanítsa Sika® Cleaner G+P tisztítószerrel és egy tiszta ronggyal. Ezután érdesítse a felületeket 80 - 180-as szemcseméretű csiszolópapírral.

Tisztítsa meg még egyszer a teljes tapadási felületet a Sika® Cleaner G+P tisztítószerrel és egy tiszta ronggyal. A következő feldolgozási lépés előtt ellenőrizze, hogy a felület teljesen megszáradt és nem maradt rajta nedvesség. 

Szórjon fel egy vékony réteg SikaForce®-300 Primer alapozót mindkét tapadási felületre, majd hagyja kiszellőzni legalább 5 percen keresztül. A további felületkezelés függ az alapfelület jellegétől.

Felhordás

A SikaForce®-302 (Purform®) ragasztó feldolgozási hőmérséklete +15°C és +30°C közötti (termék, környezet, alapfelület hőmérséklete).

Nyomjon ki egy kis ragasztót a keverőfej nélkül, hogy kiegyenlítődjön a két komponens. Csavarja fel a statikus keverőt, nyomjon ki a keverő hosszának egyharmadával megegyező mennyiségű ragasztót, ezt ne használja fel. 

A SikaForce®-302 (Purform®) ragasztót megfelelő kinyomópisztollyal dolgozza fel a ragasztási felületekre. A megfelelő keveredés biztosításához a csomagolásban található keverőfejek (külön is kapható) használata szükséges.

Feldolgozás után hagyja a keverőt a kartuson a ragasztó következő használatáig. A kartusban maradt ragasztó megfelelő tárolás esetén hetek múlva is felhasználható.


 

A SikaForce®-302 (Purform®) ragasztó ismételt használata előtt távolítsa el a statikus keverőt, majd dobja ki. Óvatosan tisztítsa meg a kartus nyílását, majd csavarjon fel egy új keverőfejet és a fent leírtak szerint dolgozza fel a ragasztót.

Újraformázáshoz és modellezéshez Sika kontúrozó fólia és megerősítő háló kapható.

Eltávolítás

A ki nem keményedett SikaForce®-302 (Purform®) az eszközökről és szerszámokról Sika® Remover-208 vagy más alkalmas oldószer segítségével távolítható el. A kikeményedett anyag csak mechanikusan távolítható el.

A kezet / bőrt minden esetben azonnal tisztítsa le Sika® Cleaner-350H tisztítókendővel vagy más alkalmas ipari kéztisztítóval és vízzel.

Ne használjon oldószert a bőrön!

TÁROLÁSI KONDÍCIÓK

A ki nem keményedett SikaForce®-302 (Purform®) ragasztót száraz helyen, +15°C és +30°C közötti hőmérsékleten tárolja. Ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak és fagynak.

VIDEO

Kiegészítő termékek