CHANNEL Kft.  16 éve a SIKA megbizható partnere          
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 

SikaSwell A-2010

-10

DUZZADÓ SZALAG

Vízzáró profil, mely hatást a vízzel történő érintkezést követő duzzadás hozza létre.


Keresztmetszeti mérete: 20 mm x 10 mm

10 métert meghaladó mennyiség esetén kérjen egyedi ajánlatot az alábbi e-mail címre kattintva, vagy használja a Swell2024 kuponkódot a kosár oldalon:

info@skbolt.hu
Az árajánlatot írásban küldjük el Önnek, melyre kérjük, hivatkozzon vásárlásakor.

Ajánlatkéréskor kérjük adja meg a pontos számlázási címet!
Tekercsméret: 10 méter

Anyagszükséglet: 1 m/m

47 282 Ft 
42 554 Ft
Egységár: 4 255 Ft/méter
PLUSZ KEDVEZMÉNY 10
Megtakarítás 4 728 Ft
Adatok
Cikkszám
sika_169890
Weboldal
Tömeg
340 g/tekercs
VIDEÓ

swell

Vízre Duzzadó Szalagok: A SikaSwell Termékcsalád
A Sika12 cég, mint a vízszigetelő anyagok piacának egyik vezetője, számos innovatív megoldást kínál az építőipar számára. Egyik ilyen termékük a vízre duzzadó szalagok, amelyek közül kiemelkedik a SikaSwell termékcsalád.

Miért válasszuk a vízre duzzadó szalagokat?
A vízre duzzadó szalagok rendkívül sokoldalúan felhasználhatók, például épületrészek munkahézagjainál, illetve előregyártott szerkezetek, alagútszelvények és kábelcsatornák szerkezetei hézagjainál. Az előnyeik között szerepel, hogy egyszerűen feldolgozhatók, tartósan vízállóak és víz hatására megduzzadnak, megnő a méretük.

A SikaSwell termékcsalád
A SikaSwell termékcsalád (SikaSwell A 2005, SikaSwell A 2010, SikaSwell P 2507 és SikaSwell S 2) az építőiparban használt vízzáró tömítések és rétegek kialakításához kínál innovatív megoldást2. Az épületek hosszú távú épségének és stabilitásának megőrzése érdekében a megfelelő vízelvezetés és vízzárás kulcsfontosságú szerepet játszik.

Alkalmazási területek
A SikaSwell termékcsalád tagjai alkalmazhatóak épületek körüli vízzárásra, csőáttörések vízzárására, valamint a talajvíz és a csapadékvíz elleni védelemre egyaránt2. A SikaSwell számos építőipari alkalmazásban használható, köztük:

Alapozások és alagsorok vízzárása: A Sikaswell rétegek vízzáró réteget képeznek az alapozások és alagsorok falain és padlóin.
Alagútépítés: Az alagútépítés során a Sikaswell rendszerek segítenek a talajvíz szabályozásában és az alagutak vízzáró kialakításában.
Parkolók és teraszok: A parkolók és teraszok vízzárásához a Sikaswell termékeket (SikaSwell A 2005, SikaSwell A 2010, SikaSwell P 2507 és SikaSwell S 2) használhatják annak érdekében, hogy megakadályozzák a csapadékvíz bejutását az épület szerkezetbe.
Kertészeti projektek: A Sikaswell kiválóan alkalmazható kertészeti projektek során, például támfalak, medencék vagy vízesések vízzárásához.
Összefoglalás
A SikaSwell termékcsalád kiváló választás azoknak a projektvezetőknek és építőipari szakembereknek, akik hatékony vízzáró és vízelvezető megoldásokat keresnek. Az épületek hosszú távú védelme és stabilitása érdekében a Sikaswell termékek tervezése és alkalmazása elengedhetetlen a projektek tervezése során. A víz elleni hatékony védelem mindig elsődleges szempont és a Sikaswell ehhez kiváló megoldásokat kínál az építőipar számára.

Kiegészítő termékek