CHANNEL Kft.  16 éve a SIKA megbizható partnere          
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 
BLOG

SIKAMUR RENDSZER!

Bz IA
2023.12.12 09:22
SIKAMUR RENDSZER!

 


A Sikamur® rendszer: a talajnedvesség elleni hatékony és gazdaságos megoldás

A talajnedvesség az egyik leggyakoribb probléma, amellyel az épületek tulajdonosai szembesülnek. A talajból felszívódó víz károsítja a falakat, penészedést, sókivirágzást, vakolatleválást, festékfoltokat, rossz szigetelést és kellemetlen szagokat okoz. A talajnedvesség elleni védelem nemcsak az épület értékét és esztétikáját növeli, hanem az egészséget és a komfortérzetet is javítja.

A talajnedvesség elleni szigetelésre számos módszer létezik, de nem mindegyik hatékony, gazdaságos és egyszerű. A Sika cég, amely több mint 100 éve a vízszigetelési technológiák vezető szereplője, egy újgenerációs megoldást kínál a Sikamur® rendszer formájában, amely a legtöbb faltípuson alkalmazható és megvédi azt a nedvesség káros hatásaival szemben.

Mi a Sikamur® rendszer?

A Sikamur® rendszer egy kétlépcsős falszárító-injektáló rendszer, amely a következő termékekből áll:

  • A Sikamur®-InjectoCream-100 egy vízzáró krém, amelyet egy kinyomópisztollyal juttatnak be a falba előre fúrt lyukakon keresztül. A krém felszívódik a nedves falazatban, és egy vízzáró réteget képez, amely megakadályozza a további vízfelvételt. A krém előnyei a következők1:

    • Könnyű alkalmazás, nincs szükség speciális és drága injektáló berendezésre
    • Gyors felhasználás, nincs szükség előzetes benedvesítésre, várakozásra vagy utántöltésre
    • Koncentrátum 80% feletti aktív tartalommal, ami nagy hatékonyságot biztosít
    • Kismértékben veszélyes, vizes bázisú, nem maró hatású, nem gyúlékony
    • Nagyon kevés anyagveszteség és hulladék
    • Nincs kivirágzás, mint a szilikonát tartalmú vízszigetelő anyagoknál
  • A Sikamur®-Dry egy falszárító vakolat, amelyet a krémmel kezelt falra visznek fel. A vakolat elősegíti a víz elpárolgását a falszerkezetből, leköti a sókat a habarcsrétegben, és megakadályozza a sók kivirágzását. A vakolat előnyei a következők2:

    • Előre kevert, könnyen feldolgozható
    • Nem szükséges különleges felület előkészítés
    • Igen jó bedolgozási tulajdonságok
    • A felületet gletteléssel vagy megfelelő szilikát alapanyagú festéssel lehet kialakítani

Hol vásárolhatom meg a Sikamur® rendszer termékeit?

Ha Ön is szeretné kipróbálni a Sikamur® rendszer termékeit, akkor ajánljuk, hogy látogasson el a skbolt.hu webáruházba, ahol kedvező áron és gyors szállítással rendelheti meg a kívánt mennyiséget. A skbolt.hu a Sika megbízható partnere, ahol széles választékot talál a Sika termékekből, beleértve a Sikamur® rendszer termékeit is. Ha személyesen szeretne vásárolni, akkor keresse fel a skbolt.hu márkaboltjait Budapesten, Szegeden és Biatorbágyon, ahol szakképzett eladók segítenek Önnek a legjobb termék kiválasztásában.

Ne habozzon, rendelje meg még ma a Sikamur® rendszer termékeit, és élvezze a talajnedvesség elleni hatékony és gazdaságos megoldást!