CHANNEL Kft. 16 éve a SIKA megbizható partnere
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 
BLOG

Toldásmentes, dekoratív poliuretán padlóburkolat, ComfortFloor® Marble FX padlóburkolat rendszer

SIKA
2023.10.20 15:52
Toldásmentes, dekoratív poliuretán padlóburkolat, ComfortFloor® Marble FX padlóburkolat rendszer

Toldásmentes, dekoratív poliuretán padlóburkolat

 

A Sika ComfortFloor® padlóburkolat összes kedvező tulajdonságainak felhasználásával, valamint egyedülálló felületi megjelenésével a Sika ComfortFloor® Marble FX padlóburkolat rendszer magasabb szintre emeli az öntött padlóburkolatok kínálta lehetőségeket.

 

Sika ComfortFloor® Marble FX padlóburkolat rendszer

 

A Sika ComfortFloor® Marble FX padlóburkolattal különböző mintázatú és struktúrájú, egyedi megjelenésű padlók alakíthatók ki.

 

A Sika ComfortFloor® Marble FX poliuretán padlóbevonattal toldásmentes és dekoratív padlóburkolatok készíthetők. Az új termékcsaládot a Sika úgy fejlesztette ki, hogy az a padlótervezés terén teljes művészi szabadságot biztosítson a belsőépítészek, építészek és ingatlantulajdonosok számára. A feldolgozási eljárás rendkívül egyszerű: hagyományos eljárással monokróm vagy chips beszórású padlók hozhatók létre, de a ComfortFloor® Marble FX alkalmazásával a többszínű, művészi igényű padlóbevonatok készítése is lehetséges.

 

Sika ComfortFloor® Marble FX padlóburkolat rendszer

Egyedi megjelenésű padlók

 

Az újonnan kifejlesztett, 72-féle színben elérhető Sikafloor®-3000 FX a Sika ComfortFloor® Marble FX padlóburkolat rendszer alaprétege. Az alapréteg új színezési technikájával a feldolgozás közben lehetőség nyílik különféle struktúrák és minták létrehozására.

 

Egyedi megjelenés kialakítása

 

Az alapréteget a felületen történő szétoszlatást követően különböző eszközökkel át kell dolgozni, az alkalmazott eszköztől függően egyedi megjelenés alakítható ki, például finom struktúrák vagy márványszerű minták.

 

Márványszerű megjelenés érhető el egy simító vagy egy puha és rugalmas penge segítségével

 

Speciális fogazott simító segítségével a fa erezetére hasonlító mintázat hozható létreFa erezetére hasonlító mintázat speciális fogazott simító segítségével
Különféle henger segítségével egységesebb struktúrájú mintázat érhető el
lEgységesebb struktúrájú mintázat különféle hengerek segítségével

 

Matt padlófelület

 

A Sika ComfortFloor® Marble FX rendszer része az új Sikafloor®-306 W fedőbevonat is, mely a padlónak rendkívül elegáns, egyedi, matt megjelenést biztosít, valamint könnyen tisztíthatóvá teszi a toldásmentes padlóbevonatot.

 

Egy megbízható padlóburkolat

 

A Sika ComfortFloor® Marble FX rendszer megfelel a járáskomfortra, a kopásállóságra és a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenálló képességre vonatkozó szigorú előírásoknak is.

 

Sika ComfortFloor® Marble FX padlóburkolat rendszer

 

Fenntarthatóság

 

A fejlesztés során a Sika ügyelt arra, hogy a ComfortFloor® Marble FX padlóburkolat rendszer megfeleljen a zöld címkék legszigorúbb károsanyag kibocsátásra vonatkozó követelményeinek – a kivitelezők, majd később az épület használóinak védelme érdekében – ökológiai, egészségügyi és biztonsági szempontból.​

 

Sika ComfortFloor® Marble FX padlóburkolat rendszer