CHANNEL Kft.  16 éve a SIKA megbizható partnere          
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 
BLOG

A Fenntartható Betonjavítás Új Királya: SikaGrout-800

2023.10.20 15:02
A Fenntartható Betonjavítás Új Királya: SikaGrout-800

Üdvözöljük újabb izgalmas fejleményünkkel az skbolt.hu márkaboltban! Az építőiparban történő folyamatos fejlődés és innováció jegyében örömmel jelentjük be az új SikaGrout-800® cementbázisú kiöntőhabarcs érkezését, amely egy újabb mérföldkő a fenntartható betonjavítás terén.

Az első fenntartható betonjavító termékcsalád sikere után most itt a folytatás. Hasonlóan a Sika MonoTop termékcsaládhoz, az új SikaGrout-800® értékelését is elvégezték az SPM (fenntarthatósági portfóliókezelés) módszer szerint. Az eredmények azt mutatják, hogy az új összetétel nemcsak CO₂-kibocsátás csökkenést hozott (kb. 30%-os csökkenés az előző összetételhez képest), hanem a termék műszaki teljesítményében is jelentős javulást eredményezett.

Az SPM értékelés eredményei megerősítik, hogy a SikaGrout-800® cementbázisú habarcs "hozzáadott érték minősítést" kapott a fenntarthatóság terén, valamint "kiemelkedő minősítést" a teljesítmény területén.

Alacsony szénlábnyom

Az elvégzett életciklus elemzés (LCA) alapján a SikaGrout-800® használatával alacsonyabb szénlábnyom érhető el, mint a referencia értékként szolgáló cementbázisú habarcs felhasználásával.

Termékleírás

Az új SikaGrout-800® egy nagyteljesítményű, zsugorodáskompenzált, cementbázisú kiöntőhabarcs, mely újrahasznosított anyagokat tartalmaz. Felhasználható bel- és kültéren nehéz berendezések és gépalapok, előregyártott betonelemek hézagjainak és oszlop alaplemeze alatti kiöntésre, áttörések körüli tömítésre, betonacélok rögzítésére, illetve betonszerkezetek és -elemek javítására. A SikaGrout-800® kiemelkedő innovációját és teljesítményét támasztja alá, hogy szilárdságvesztés nélkül alkalmazható akár 300 mm-es rétegvastagságban is. Megfelel az összes vonatkozó szabványnak, a tanúsítványok pedig igazolják, hogy alkalmas kiöntő- és javítóhabarcsként történő felhasználásra.

**A SikaGrout-800® főbb teljesítménybeli elő

  • Nagy rétegvastagság: alkalmas akár 300 mm-es vastagságban történő feldolgozásra kivérzés és szétválasztódás nélkül.
  • Magas végső szilárdság: 28 nap után 80 MPa-nál is magasabb szilárdságot ér el.
  • Szulfát- és tengervízálló teljesítményvesztés és károsodás nélkül.

**A SikaGrout-800® főbb fenntarthatósági előnyei:

  • Alacsonyabb CO₂ kibocsátás: a piaci referenciaértékhez képest kb. 30%-kal alacsonyabb CO₂ kibocsátás.
  • Csökkentett porképződés: keverés közben kb. 70%-kal kevesebb por képződik a piaci referenciaértékhez képest.

Az új SikaGrout-800® habarcs új szintet hoz a betonjavítás területén, és az skbolt.hu márkabolttal, mint SIKA kereskedővel, most Ön is részese lehet ennek az előrelépésnek. A SikaGrout-800 további információiért látogasson el a SikaGrout-800® termékoldalra

A fenntartható és teljesítményorientált építészet iránt érdeklődők számára az új SikaGrout-800® habarcs megnyitja az utat a környezetbarát és hatékony betonjavításhoz. Bontsa le a hagyományos korlátokat, és válassza az innovatív megoldást a SikaGrout-800® habarcs segítségével. Az új korszak a betonjavítás területén most kezdetét veszi, és az skbolt.hu is mindig elérhető, hogy segítsen Önnek megtalálni a megfelelő megoldást a projektjéhez. A fenntarthatóság és a minőség most együtt járnak, a SikaGrout-800® habarcs segítségével!