CHANNEL Kft. 16 éve a SIKA megbizható partnere
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 

Sikafloor ProSeal-13 W

-10

Akrilgyanta utókezelőszer mattnedves betonra

  • csökkenti a víz eltávozását
  • véd a kiszáradás ellen
  • megelőzi a zsugorodási és száradási repedések kialakulását
55 982 Ft 
50 383 Ft
PLUSZ KEDVEZMÉNY 10
Megtakarítás 5 598 Ft
Adatok
Cikkszám
sika_565803_sika
Weboldal
Tömeg
20,85 kg/db
ÁTTEKINTÉS

A frissbeton utókezelésének fontossága a Sika szemszögéből
A beton, mint építőanyag, rendkívül sokoldalú és tartós, de a megfelelő minőség eléréséhez és fenntartásához szükséges a helyes utókezelés. A frissbeton utókezelése kritikus szerepet játszik a beton teljesítményének optimalizálásában, és a Sika, mint a betonadalékszerek szakértője, számos megoldást kínál ezen folyamat támogatására.

Miért fontos a frissbeton utókezelése?
A frissbeton utókezelése alapvetően befolyásolja a beton végső tulajdonságait, beleértve a szilárdságot, a vízállóságot és a kopásállóságot. Az utókezelés során a beton felületét lezárják, hogy megakadályozzák a víz túl gyors elpárolgását, ami repedésekhez vezethet. Ezenkívül az utókezelés segít a beton felületének simításában és a beton színének egyenletességének biztosításában.

A Sika szerepe a frissbeton utókezelésben
A Sika több mint száz éves tapasztalattal rendelkezik a betonadalékszerek területén, és számos terméket kínál a frissbeton utókezeléséhez. A Sika termékei között megtalálható a Sikafloor Proseal-13, amely kiváló minőségű betonfelületi lezáró anyag. Ez a termék különösen hatékony a betonfelület védelmében, mivel képes csökkenteni a víz elpárolgását, növelni a betonfelület kopásállóságát és javítani a beton esztétikai megjelenését.

Összefoglalás
A frissbeton utókezelése létfontosságú a beton hosszú távú teljesítményének biztosításához. A Sika, mint a betonadalékszerek szakértője, számos megoldást kínál ezen folyamat támogatására, beleértve a Sikafloor Proseal-13-at, amely elősegíti a betonfelület védelmét és javítja a beton esztétikai megjelenését. A Sika termékeinek használatával a betonozási projektek eredményei tartósak, szilárdak és esztétikailag vonzóak lehetnek.