CHANNEL Kft.  16 éve a SIKA megbizható partnere          
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 

SikaGard-6440 (Rücsi)

-20

Szórható, kőfelverődés gátló / alvázvédő bevonat

● Kopásnak, kőfelverődésnek és útszóró sónak ellenáll
● Jó tapadási tulajdonságok
● Nem folyik, nem csöpög
● Átfényezhető
● A felszórás módjától függően különféle felületi megjelenés lehetséges
● Nehézfémektől mentes
● Száradás után is rugalmas marad
● Alacsony hőmérsékleten is megtartja tulajdonságait


Kiszerelés: 1 literes flakon, melyhez a Sika SCP, Sika UBC és a Sika UBC plus szórópisztoly csatlakoztatható.
5 555 Ft 
4 444 Ft
PLUSZ KEDVEZMÉNY 20
Megtakarítás 1 111 Ft
Adatok
Cikkszám
sika_440206
Weboldal
Tömeg
1,18 kg/db
info

Az alvázvédő anyagok fontos szerepet játszanak a járművek élettartamának meghosszabbításában. Ezek az anyagok megvédik az alvázat a korróziótól és az időjárás okozta károktól. A piacon számos alvázvédő anyag található, de a Sikagard-6-os sorozatú alváz és üregvédők kiemelkednek a többi közül.

A Sikagard-6-os sorozatú alvázvédők kiváló minőségűek és hosszú élettartamúak. Ezek az anyagok kiváló védelmet nyújtanak a korrózió ellen, és hozzájárulnak a járművek hosszabb élettartamához. A Sikagard-6-os sorozatú alvázvédők könnyen alkalmazhatók, és gyorsan megszáradnak, így a járművek rövid idő alatt újra használatba vehetők.

A Sikagard-6-os sorozatú alvázvédők különösen hatékonyak a járművek alvázának és üregeinek védelmében. Ezek az anyagok behatolnak a legkisebb résekbe és üregekbe is, így biztosítva a teljes védelmet. A Sikagard-6-os sorozatú alvázvédők kiváló minőségűek és megbízhatóak, így ideális választás minden jármű számára.

A Sikagard-6-os sorozatú alvázvédők a www.skbolt.hu webáruházban is elérhetőek. Ezek az anyagok kiváló minőségűek és hosszú élettartamúak, így ideális választás minden jármű számára. Látogasson el a www.skbolt.hu weboldalra, és válassza a Sikagard-6-os sorozatú alvázvédőket a járműve védelméhez.

Az alvázvédő anyagok, mint például a Sikagard-6-os sorozatú alvázvédők, fontos szerepet játszanak a járművek élettartamának meghosszabbításában. Válassza a Sikagard-6-os sorozatú alvázvédőket a járműve védelméhez, és biztosítsa a jármű hosszú élettartamát.

Remélem, hogy ez a cikk segített megérteni az alvázvédő anyagok fontosságát, különösen a Sikagard-6-os sorozatú alvázvédőkét. Ha további kérdései vannak, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Örömmel segítünk!

Kiegészítő termékek