CHANNEL Kft.  16 éve a SIKA megbizható partnere          
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 

SCHÖNOX EMICLASSIC

-10
Összes termék

Prémium minőségű univerzális ragasztó – oldószermentes és nagyon alacsony emissziójú termék.

ALKALMAZÁS
PVC és CV fal- és padlóburkolatok, PVC, hab, szintetikus latexhab, PU hátoldalú textilburkolatok, másodlagos hátoldalú burkolatok, tűfilc, linóleum gumi és PVC hátoldalú parafa egyoldalas ragasztására nedvszívó és nem nedvszívó felületekre.

TULAJDONSÁGOK
A Schönox Emiclassic padlófűtés esetén is alkalmazható, oldószermentes, EC-1 nagyon alacsony emissziójú, székgörgőkkel szemben ellenálló, szagmentes, könnyen alkalmazható, nagyon magas kötési szilárdságú, rövid szellőzési időt igénylő termék.

Anyagszükséglet: 200 g/m2
A1-A4 fogazott glettvas esetén 200-300 g/m2
B1-B3 fogazott glettvas esetén 300-500 g/m2

Felhasználási javaslat: A ragasztót használat előtt keverjük fel. A burkolatot klimatizálni kell használat előtt. Vigyük fel a ragasztót egyenletesen a felületre a megfelelő glettvassal. Ne maradjanak ragasztó-maradékok. A kiszellőztetési idő után (mely függ az aljzat természetétől és a helyiség hőmérsékletétől) fektessük le a klimatizált burkolatot és óvatosan simítsuk bele a ragasztóágyba. Enyhén nyomjuk meg, a burkolat teljes felületen érintkezzen a ragasztóval. Páraáteresztő burkolat esetén, mint például tűfilc nedvszívó felületen fektessük le a nedves fázisban. Ha nem páraáteresztő burkolatot nedvszívó felületen fektetünk le, pl. PVC, linóleum, vagy gumi,várjunk, amíg a ragasztó szárad és áttetszővé válik, de még mindig ragad.

A jó kötés elérése érdekében a burkolatot még addig fektessük le, amíg a ragasztó nedves. A buborékmentes lefektetés érdekében hengereljük át a burkolatot a lefektetés után, majd a várakozási idő elteltével hengereljük újra. A szigetelés leghamarabb 24 óra elteltével végezhető, linóleum esetén leghamarabb 48 óra elteltével. Ha az EMICLASSIC ragasztót falon alkalmazzuk,hengerrel vigyük fel. Aztán fésüljük át fogazott glettvassal a jó terülés érdekében.

Adatok:
Szín:                                 bézs
Sűrűség:                            kb. 1,1 kg / l
Alkalmazási hőmérséklet:       min. 15 °C
Hőállóság padlófűtésen:        max. 50 °C
Kiszellőztetési idő:               kb. 10 perc
Kötési idő:                          kb. 60 perc
Száradási idő:                     kb. 24 óra
Végső szilárdság:                 kb. 72 óra elteltével
Tárolási hőmérséklet:            min. 5 °

Kiszerelés: 6 kg-os és 14 kg-os

Kecskemét Baja Kiskunfélegyháza Kiskunhalas Pécs Békéscsaba Gyula Orosháza Miskolc Ózd Kazincbarcika Szeged Hódmezővásárhely Szentes Székesfehérvár Dunaújváros Győr Soopron Mosonmagyaróvár Debrecen Hajdúböszörmény Hajdúszoboszló Eger Gyöngyös szolnok Jászberény Tatabánya Esztergom Sakgótarján Érd Dunakeszi Szigetszentmiklós Cegléd Vác Gödöllő Budaörs Szentendre Gyál Nagykőrös Kaposvár Siófok Nyíregyháza Szekszárd Szombathely Veszprém Pápa Ajka Zalaegerszeg Nagykanizsa

25 557 Ft 
23 001 Ft
PLUSZ KEDVEZMÉNY 10
Megtakarítás 2 557 Ft
Adatok
Cikkszám
sika_487844_sika