CHANNEL Kft.  16 éve a SIKA megbizható partnere          
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 

Parketták és egyéb faburkolatok ragasztása

A Sika világszerte ismert vállalat, amely magas minőségű ragasztók, tömítőanyagok és más építőanyagok gyártásával foglalkozik. Az egyik legnépszerűbb termékcsoportjuk a parketták és egyéb faburkolatok ragasztására szolgáló anyagok.

A Sika parkettaragasztói kiváló minőségűek és széles körben használatosak az építőiparban. Azok a szakemberek, akik minőségi munkát szeretnének végezni, rendszeresen választják a Sika termékeket, mint az ideális ragasztók a parketta, laminált padló, linóleum és egyéb faalapú burkolatok rögzítéséhez. A Sika parkettaragasztói kiváló tapadóképességgel rendelkeznek, így biztosak lehetünk benne, hogy a rögzített burkolatok hosszú élettartammal bírnak. A ragasztók többféle kiszerelésben kaphatóak, így a kis lakásoktól a nagyobb építkezésekig bármilyen feladatra megfelelő támaszt nyújtanak. Emellett a Sika cég parkettaragasztói környezetbarát anyagok, amelyek kevesebb mérgező anyagot tartalmaznak. Ez nemcsak környezetbarát lehetőséget kínál, hanem használati előnyöket is biztosít. A Sika parkettaragasztói nem bocsátanak ki kellemetlen szagot, amelyek sok alkalommal megjelennek a ragasztók használatakor. Ez a használat kényelmét és biztonságát is jelenti.

SIKABOND, SIKABOLT, SIKAFLEX, SIKABOND, SIKABOLT SKBOLT, SIKAFLEX, SIKA, SIKA BUDAPEST.
Ha valaki minőségi és professzionális megoldást keres, a Sika terméke a legjobb választás. A Sikabolt elérhetővé teszi a legjobb termékeket mindenki számára, amit kedvező áron vásárolhat meg. A korrekt árak és a minőségi termékek kombinációja a Sika termékeiről szól, amelyek megfelelő tapadást biztosítanak a burkolatok alatt. Nemcsak a parkettaragasztói miatt ismert a Sika, hanem a Sika egyéb termékcsaládjai is rendkívül népszerűek. A Sika Sikabond termékcsaládja a ragasztóanyagok sokaságát tartalmazza, amelyek az építőiparban megoldásokat nyújtanak. A Sika Sikabond termékcsaládja nemcsak parketták és burkolóanyagok ragasztására szolgálnak, hanem a tömítőanyagok, gépjárművek, burkolatok, kőlapok és sok más anyag szakszerű rögzítésére is alkalmasak.

Az előírásoknak megfelelően az alumínium ablakok és ajtók rögzítésére is használhatóak. Az épületek falain, szerkezeteken és sok más hasonló felületen is biztonságosan alkalmazhatóak a Sika Sikabond termékcsaládjának ragasztói. A Sika cég és a sikabolt által kínált termékek megfelelnek a szakemberek és a laikus barkácsolók szükségleteinek egyaránt. Azonban a Sika termékek minőségének és sokféleségének köszönhetően azokat leggyakrabban az építőipari szakemberek, építő- és burkolóanyagok forgalmazói használják.


6termék 16
Sorrend
6termék 16

A parkettaragasztás anyagának megválasztása az egyik legfontosabb és legkritikusabb döntés az új padló beépítése során. A helyes ragasztó kiválasztása a parkettapadló stabilitását, tartósságát és kinézetét befolyásolja, így nagyon fontos, hogy megbízható minőségű terméket válasszunk. A Sika cég speciális ragasztókat és tömítőanyagokat gyárt, és ők nyújtanak segítséget a parkettaragasztás során is. A Sika ragasztói kiváló minőségű termékek, a kínálatukban megtalálhatóak a hagyományos oldószeres, valamint a modern, vízbázisú anyagok is.

Az oldószeres ragasztók kiemelkedő tapadóképességgel rendelkeznek, viszont kellemetlen szaguk miatt gyakran csak független helyiségekben alkalmazzák azokat. Ha az alapfelület nedvszívó, és esetleg nagyobb felületeket kell ragasztani egyszerre, akkor magasabb a kockázata annak, hogy az oldószer túlságosan gyorsan elpárolog, mielőtt a ragasztó teljesen megszáradna.
SIKABOND, SIKAFLEX, PARKETTEARAGASZTÓ, SIKA, SIKABOLT, SIKABOLT-BUDAPEST, SIKABOLT-SZEGED, SIKABOLT

A vízbázisú ragasztók jobban megfelelnek azoknak, akiket zavar a vegyi szag. Emellett előnyük, hogy könnyen és gyorsan felvihetők, nedvszívó felületekre is alkalmazhatók, és általában gyorsan száradnak. Sőt, ha netán túl sokat felvitt belőle, a kismennyiségű maradékot vízzel le lehet mosni. A Sika kiváló padlóragasztókat kínál, amelyek kifejezetten a parketta lerakásához lettek kifejlesztve. A nagyon erős tapadás, valamint a flexibilitás biztosítja a ragasztókötés láncoszlopainak alakulóképességét, lehetővé téve, hogy a padló normális módon mozogjon, és ne jöjjön létre belső feszültség a ragasztóban. Amellett, hogy a használatból adódó nyomások optimális elosztását biztosítja a ragasztott padlón, a Sika ragasztói teljes szilárdságot, magas kopásvédelmet és hosszú élettartamot biztosítanak.

Amennyiben Sika ragasztóval tervezi telepíteni a padlót, akkor a Sikabolt által biztosított segítség nagyban hozzájárulhat a sikeres parkettaragasztáshoz. Az ügyfélszolgálat szakavatott tanácsadói szívesen adnak tanácsot a termékválasztással, a szükséges mennyiség kiszámításával, és az alkalmazási módokkal kapcsolatban, valamint az adott ragasztó ragasztókészülékkel, kinyomópisztollyal való felhasználásában is segítenek.