CHANNEL Kft.  16 éve a SIKA megbizható partnere          
Ügyfélszolgálat: +36-70-772-1309,  +36-20-466-2008 ,  +36-20-466-0021   e-mail:    info@skbolt.hu 

Hidegburkolati vízszigetelő anyagok

A Sika megoldásai a burkolatok területén mindig is vezető szerepet töltöttek be a piacon. A hidegburkolati vízszigetelés terén alkalmazott innovatív technológiái teret nyitnak a legkülönfélébb körülmények között történő alkalmazásokhoz. A Sika hidegburkolati vízszigetelő anyagok évek óta nagy népszerűségnek örvendenek az építőiparban. Azoknak az építési projekteknek és felújításoknak, amelyeknél fontos szempont az időjárás és a külső környezeti hatások okozta vízelvezetés megoldása, a Sika termékei lehetnek az ideális megoldások.

A Sika hidegburkolati vízszigetelő anyagokkal olyan burkolatokat lehet kialakítani, amelyek maximális védelmet nyújtanak a nedvesség ellen, így garantálva az időjárás viszontagságaitól való megbízható védelmet. Ezen kívül a Sika különféle vízszigetelő termékei felhasználhatók a folyadék-határolási problémák megoldása során is, például teraszok, erkélyek és medencék esetében.

A sikabolt.hu több mint 15 éve az elsőszámú piaci szereplője a Sika termékeknek. Az online bolt széles választékából mindenki megtalálja az építési vagy felújítási projektjéhez szükséges Sika termékeket, akár egyéni megrendelésekkel, akár nagyobb mennyiségben történő vásárlással is. A sikabolt.hu tanácsadó csapata az érdeklődők rendelkezésére áll, hogy segítsenek a megfelelő termékek kiválasztásában vagy az adott feladatra legjobban alkalmazható Sika termék kiválasztásában.

Összességében, a Sika hidegburkolati vízszigetelő anyagai és a sikabolt.hu együttműködése az építőipar számára egyet jelent a kiváló minőségű, megbízható és innovatív termékekkel, amelyek ideálisak az építési projektjeikhez és felújításaikhoz.

SIKA, SIKABOLT, SIKAFLEX, SIKALASTIC, SIKABOND, SCHÖNOX, SIKA BUDAPEST, SIKA MAGYARORSZÁG, SIKABOLT.


10termék 110
Sorrend
-10

SCHÖNOX AB

53 429 Ft 
48 086 Ft
10termék 110

Az építőipari alaptermékek világában a Sika név a minőségi anyagokra és rendszerekre utal. Ebben a termékfelhozatalban számos kiváló minőségű anyagfajta található, amelyek különböző feladatokat látnak el, az építőiparban és a közlekedési infrastruktúrában.

Az alábbiakban néhány fontos Sika anyagcsoportot ismerhet meg:
1. Építőipari ragasztók és ragasztóhabarcsok: Minőségi ragasztók és habarcsok, amelyek lehetővé teszik, hogy a különböző építőelemek maximálisan illeszkedjenek egymáshoz.
2. Vízzárást elősegítő anyagok: Ezek az anyagok jelentős szerepet játszanak az épületek és más építmények nedvességmentesítésében, különösen a víz szivárgása ellen.
3. Betonfelület keményítők: A Sika beszóró anyaga magas értékű adalékanyag adagolással segíti elő a jobb kötődést és keményedést, amelyek hosszú távú eredményeket hoznak.
4. Folyadékok és paszták: Ezen termékek között vannak PMC (polimer-modifikált cement), UHP (ultra-magas szilárdságú), vagy éppen a vasbetonhoz kialakított viz-cement csökkentő kémiai anyagok.
5. Korrózióvédelmi anyagok: Kiváló minőségű betonkorrózióvédelmi anyagok, amelyek a legmagasabb környezeti igényekre is alkalmazkodnak.
6. Építőipari hőszigetelő rendszerek: Az építőipar szigetelőrendszereinek széles választéka, amelyek segítenek elkerülni a nagyobb hőveszteséget és a zajszennyezést.
7. Festékek és bevonatok: A festékek és bevonatok segítik az építmények tartósságát és védelmét a különböző időjárási hatások ellen.
8. Szilikonok és poliuretánok: A Sika szilikon és poliuretán termékei kiváló minőségűek, a minimális illatok miatt képes a munkavédelmet is garantálni.
9. Betonjavítók: A betonjavító anyagok és az előkészítő anyagok megfelelő helyreállítást biztosítanak az épületek vagy építmények szerkezeteiben azokban a károsodásokban, amelyek az évek során bekövetkeznek.

A fentiekben említett Sika termékpalettán kívül számos egyéb minőségi anyagfajta is található, amelyek a legmagasabb minőségi követelményeknek felelnek meg. A Sika folyamatosan új termékeket hoz létre, hogy az igényes építőipari partnerek maximálisan elégedettek lehessenek.